Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Matchbox 5-Pack MBX Service Crew (2019)


Παρουσιάζουμε σήμερα μια από τις πεντάδες της Matchbox που κυκλοφόρησαν από την εταιρεία το 2019 και φυσικά μπορείτε ακόμη να τις εντοπίσετε στα καταστήματα παιχνιδιών. Πρόκειται για το πακέτο "MBX Service Crew", το οποίο περιλαμβάνει πέντε οχήματα προσφοράς υπηρεσιών διαφόρων τομέων.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα 5-Packs της Matchbox για το 2019 ήταν συνολικά 15 και θα προσπαθήσουμε να σας τα παρουσιάσουμε σταδιακά από το blog μας, παράλληλα με παλαιότερα ή νεότερα πακέτα, μιας και ήδη βρίσκονται σε κυκλοφορία και τα πρώτα τέσσερα πακέτα του 2020. Οι φωτογραφίες των οχημάτων θα παρατίθενται με λευκό φόνο, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιείται όπως εσείς θέλετε στα προσωπικά σας αρχεία.

Οι ονομασίες των πακέτων του 2019:
Blue Highways
MBX Construction
No Road, No Problem
Service Squad
MBX Wild
MBX Service Crew
MBX To The Rescue
Auto Bahn Express
Mercedes-Benz
MBX Construction II
MBX Happy Holidays
Jurassic World #1
Jurassic World #2
Jurassic World #3
Jurassic World #4


Ας δούμε αναλυτικά και τα οχήματα του πακέτου "MBX Service Crew", μαζί με κάποιες πληροφορίες γι' αυτά.


'09 International eStar
Εκδίδεται για δεύτερη χρονιά. Η αρχή είχε γίνει το 2018, όταν είχε κυκλοφορήσει μέσα από την ετήσια σειρά (αύξων αριθμός 6/125), σε άσπρο χρώμα και με το λογότυπο της Matchbox. Αν και λίγο περίεργο εμφανισιακά, με μοντέρνο σχεδιασμό, μην ξεγελιέστε... Το μοντέλο βασίζεται σε αληθινό όχημα, το οποίο χρησιμοποιείται από πολλές κορυφαίες εταιρείες του κόσμου.


Ford Transit Connect (2010)
Ένα πολύ όμορφο κομμάτι, το οποίο μετράει συνολικά οχτώ εκδόσεις, σε διάφορες χρωματικές παραλλαγές, από το 2010 που πρωτοπαρουσιάστηκε. Το ενδιαφέρον στοιχείο εδώ είναι ότι για πρώτη φορά κυκλοφορεί με διαφορετικά ζαντολάστιχα.


City Bus
Από το 2005 που πρωτοεκδόθηκε έχει κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 15 παραλλαγές, σημειώστε όμως πως από το 2015 και μετά εκδίδεται με πλαστικό σώμα.


VW Delivery Van
Από το 2000 έως το 2007 έκανε περισσότερες από 15 εκδόσεις, έκτοτε όμως... χάθηκαν τα ίχνη του. Ξαναπαρουσιάζεται τώρα με μια διαφοροποιημένη, βελτιωμένη σχεδίαση, που υπόσχεται πολλές συλλεκτικές εκδόσεις για τους φαν...


Urban Tow Truck
Το μοντέλο εκδίδεται κάθε χρόνο από το 2012 που πρωτοπαρουσιάστηκε, όμως από το 2015 διαφοροποιήθηκε το μπροστινό μέρος. Τα τελευταία τρία χρόνια το συναντάμε μόνο στα πακέτα των πέντε.

Επιμέλεια θέματος: adamsjim


🔎3812

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...