Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Λογοτεχνικές Προτάσεις 678: Το δωμάτιο με τα ψέματα (Αστυνομικό μυθιστόρημα)


Η Νεβ Κόνολι κοιτάζει το πτώμα ενός δολοφονημένου άντρα.
Δεν πρόκειται να καλέσει την αστυνομία.
Υποτίθεται πως θα ήταν ένα σύντομο φλερτ. Μια ένοχη πράξη που η Νεβ θα ξεχνούσε εύκολα. Όμως, όταν επισκέπτεται το σπίτι του εραστή της, το πρωινό µετά την επίµαχη νύχτα, θα τον βρει άγρια δολοφονημένο, µε το άρωµά της να πλανάται ακόμα στον χώρο. Όλα τα ψέματα που έχει τόσο προσεκτικά πει κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Θα πρέπει να εξαφανίσει κάθε ίχνος της· οτιδήποτε θα µπορούσε να προδώσει την παρουσία της εκεί.
Όμως, γιατί αισθάνεται πως κάτι ξεχνάει;
Ο ντετέκτιβ Άλαστερ Χίτσινγκ αναλαμβάνει την υπόθεση και ταυτόχρονα ξυπνά τους χειρότερους φόβους της Νεβ. Κάθε νέο της ψέμα, κάθε προσπάθειά της να παραπλανήσει τον Χίτσινγκ, τη βυθίζουν όλο και περισσότερο στο σκοτάδι της προδοσίας αλλά και σε έναν κίνδυνο που δεν θα µπορούσε ποτέ να φανταστεί… Γιατί ο Χίτσινγκ δεν είναι ο µόνος που έχει το βλέμμα του επάνω της…
Ένας αποφασισμένος δολοφόνος ετοιμάζεται να κάνει την επόμενη θανάσιμη κίνησή του…
Οι χειρότεροι φόβοι της πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα…

Το όνοµα Nicci French είναι ψευδώνυμο για το συγγραφικό ζεύγος των δηµοσιογράφων Nicci Gerrard και Sean French. Δεν είναι ζευγάρι µόνο στη συγγραφή, αλλά και στη ζωή. Είναι παντρεμένοι και κατοικούν στο Σάφολκ. Υπάρχουν πολλά µυθιστορήµατα που έγιναν επιτυχίες µε την υπογραφή Nicci French: "The Memory Game", "The Safe House", "Killing Μe Softly", "Beneath the Skin", "Secret Smile", "Catch Me When I Fall", "Losing You", "Until It’s Over", "What To Do When Someone Dies", "Complicit" κ.ά. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν η σειρά µυθιστορηµάτων αγωνίας "Blue Monday", "Tuesday’s Gone", "Σκοτεινή Τετάρτη", "Σηµαδεµένη Πέµπτη", "Οργισµένη Παρασκευή", "Το Ρέκβιεμ του Σαββάτου", "Ματωμένη Κυριακή" και "Η 8η Μέρα" µε ηρωίδα τη Φρίντα Κλάιν, καθώς και τα ψυχολογικά θρίλερ "Επιστροφή από το Σκοτάδι" και "Το Κόκκινο Δωμάτιο".

Ξενόγλωσσος τίτλος: The lying room
Συγγραφέας: Nicci French
Μεταφραστής: Νοέλα Ελιασά
ISBN: 978-960-605-797-7
Αριθμός σελίδων: 432
Μέγεθος: 14,0 x 20,5
Χώρα προέλευσης: Ηνωμένο Βασίλειο
Ημερομηνία έκδοσης: 05/02/2020
Εκδότης: Διόπτρα
Αρχική τιμή: 16,60€

🔎3792

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...