Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Νέες εκδόσεις 1064: Η Επίσημη Συλλογή Graphic Novels της Marvel #97

The Amazing Spider-Man
Το Νησί των Αραχνών, Μέρος Πρώτο


Ολόκληρος ο πληθυσμός του Μανχάταν, απέκτησε ξαφνικά αραχνοδυνάμεις -και δε θέλουν όλοι να τις χρησιμοποιήσουν για αγαθούς σκοπούς! Αυτή η μεταμόρφωση δεν είναι παρά το πρώτο βήμα στο μοχθηρό σχέδιο ενός από τους πιο πανούργους αντιπάλους του Σπάιντι, του Τσακαλιού. Θα μπορέσει ο Πίτερ Πάρκερ να βάλει ένα τέλος στο σχέδιο του ψυχοπαθούς επιστήμονα, προτού η πόλη καταστραφεί από όλους αυτούς τους υπερανθρώπους;...




Η επική σειρά, συνεχίζεται. Πρόκειται για την "The Official Marvel Graphic Novel Collection", που όπως έχει αποφασιστεί θα κυκλοφορήσουν 120 τόμοι στη χώρα μας!
Οι τόμοι είναι σκληρόδετοι και η ράχη τους σχηματίζει μια ενιαία εικόνα με χαρακτήρες της Marvel, ζωγραφισμένη από τον Gabriele Dell'Otto. Κυκλοφορεί ένας νέος τόμος κάθε 15πενθήμερο. Κάθε τόμος κοστίζει 10,99€.
Οι τόμοι αυτοί αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους της Marvel, καθώς η έκδοση κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η μετάφραση, η σελιδοποίηση και η επιμέλεια έκδοσης γίνονται από την Anubis, ενώ κάθε τόμος περιέχει επιπλέον υλικό (πληροφορίες, συνεντεύξεις, σχέδια κτλ).

Πρωτότυπος τίτλος σειράς: The Official Marvel Graphic Novel Collection
Πρωτότυπος τίτλος βιβλίου: The Amazing Spider-Man: Spider-Island Part 1
Ημερομηνία έκδοσης: 19/05/2023
Περιοδικότητα: Δεκαπενθήμερο
Μέγεθος: 17,6 x 26,5
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Εκδότης: Hachette Fascicoli srl
Αρχική τιμή: 10,99€




Επιμέλεια παρουσίασης: Παναγιώτης Πλαφουτζής


💬4487

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...