Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Νέες εκδόσεις 938: Μαγικά Ηχογραφημένα Παραμύθια #1


Ο Βασιλιάς των Λιονταριών

Μαγικά Ηχογραφημένα Παραμύθια της DISNEY

Όλη η μαγεία της Disney για ανάγνωση και ακρόαση, σε μια μοναδική συλλογή 99 βιβλίων και φιγούρων. Σε κάθε τεύχος μια μαγική ιστορία της Disney και μια φανταστική φιγούρα ενός ήρωα της Disney. Τοποθετήστε τις φιγούρες στο ηχείο και αφήστε την μαγεία να ξεκινήσει!

Συναισθήματα, περιπέτειες και διασκέδαση, κάθε ιστορία αποτελεί κίνητρο για τα παιδιά να μάθουν και ένας συνδυασμός ήχου και βιβλίων μπορεί να τους ενθαρρύνει να βελτιώσουν την ανάγνωση και το πάθος τους για τα βιβλία.
Μια μοναδική διασκέδαση για όλη την οικογένεια!

Το κάθε τεύχος περιλαμβάνει το παραμύθι και τον αντίστοιχο ήρωα του παραμυθιού, όπου τοποθετώντας τον επάνω στο ηχείο μπορείτε να ακούσετε την ιστορία του. Το βιβλίο αποτελείται από 32 σελίδες, είναι εικονογραφημένο και περιλαμβάνει τα κλασσικά παραμύθια της Disney που έχουν αγαπηθεί από γενιές παιδιών! Ανάμεσά τους, "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών", "Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι", "Το Βιβλίο της Ζούγκλας", "Ψάχνοντας τον Νέμο", "Αλαντίν", "Ντάμπο" κ.α.


Το ηχείο για την ακρόαση των παραμυθιών θα δοθεί με το δεύτερο τεύχος της σειράς, μαζί με την κάρτα SD που περιλαμβάνει όλα τα παραμύθια! Το πρώτο παραμύθι, "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών", θα είναι διαθέσιμο στο κανάλι "De Agostini Greece" στο You Tube, καθώς ακόμα δεν θα έχει δοθεί το ηχείο.

Η συλλογή περιλαμβάνει 99 τεύχη, όπου τα 3 πρώτα θα εκδίδονται κάθε δεύτερη Τετάρτη, ενώ τα υπόλοιπα (4 έως 99) θα εκδίδονται κάθε Τετάρτη.

Τεύχος #1
Ημερομηνία κυκλοφορίας τεύχους #1: 01/09/2021
Τιμή τεύχους #1: 1,00€
Τιμή τευχών #2-99: 8,99€
Εκδότης: DeAgostini


🔎4126


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...