Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Έφυγε από τη ζωή ο τροχονόμος-σύμβολο της Κηφισίας


Ο θρυλικός «Τροχονόμος της Αγίας Βαρβάρας» στη διασταύρωση της Εθνικής Αντιστάσεως, στο Nέο Ψυχικό, άφησε την τελευταία του πνοή.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Antonis Zarogkikas, μέλος της ομάδας στο Facebook ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ – ΦΙΛΟΘΕΗ- ΨΥΧΙΚΟ.
Στη συνέχεια, ο Θέμης Καλαμάτας προχώρησε σε σχετική ανάρτηση, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον κορυφαίο τροχονόμο όλων των εποχών.
«Η ομάδα “Ελληνική αστυνομία” κι εγώ προσωπικά τιμούμε τον κορυφαίο τροχονόμο όλων των εποχών, τον αγαπημένο όλων των οδηγών, τον μαέστρο της ρύθμισης της κυκλοφορίας θέτοντας στο προφίλ της ομάδας για 10 ημέρες από σήμερα την ιστορική πλέον μορφή του Νίκου Κωτσάκη, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απώλεια του. Αθάνατος ο τροχονόμος Νίκος Κωτσάκης για πάντα», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Ο Νίκος Κωτσάκης βρισκόταν στο ίδιο σημείο για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα όσοι περνούσαν συχνά από την Αγία Βαρβάρα να τον γνωρίζουν με το μικρό του όνομα.
Οι περισσότεροι των αποκαλούσαν «Μουστάκια» ενώ αρκετοί τον χαρακτήριζαν ως τον «Εθνικό μας τροχονόμο».
Ο Νίκος Κωτσάκης μεγάλωσε σε μια πολυμελή οικογένεια στον Νομό Ηλείας. Από τα 15 του χρόνια ανέλαβε την ευθύνη της οικογένειάς του, εργαζόμενος σκληρά στα χωράφια.
«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μαρωνεία της ορεινής Ολυμπίας. Στον Πύργο της Ηλείας δηλαδή. Αγρότης ήμουν, σκαπανεύς της γης. Που να το φανταζόμουν ότι θα κατέληγα σκαπανεύς της ασφάλτου;» είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάνη και τη Real News.


🔎4568


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...