Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Νέες εκδόσεις 937: Fast & Furious - Το θρυλικό Dodge Charger R/T #1


Περιοδικό αφιερωμένο στον κόσμο του Fast & Furious

Μια συλλεκτική έκδοση που αποτελείται από 110 τεύχη των 16 σελίδων. Συνοδεύεται από εξαρτήματα για την κατασκευή του εμβληματικού μοντέλου Dodge Charger της διάσημης κινηματογραφικής σειράς ταινιών Fast & Furious, μια πιστή αναπαραγωγή του αρχικού μοντέλου σε κλίμακα 1:8, με μεταλλικό αμάξωμα και προβολείς που ανάβουν.


Σε κάθε τεύχος περιλαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με το θρυλικό μοντέλο Dodge Charger, καθώς και πολύ επεξηγηματικές οδηγίες βήμα-βήμα για την συναρμολόγησή του και τα συμπληρωματικά του στοιχεία. Επιπροσθέτως, το αυτοκίνητο θα έχει ειδικά εφέ φωτισμού και ήχου και τα μέρη του είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και πλαστικό.
Μαζί με τα τεύχη, τα εξαρτήματα για τη δημιουργία του αυτοκινήτου, το οποίο τελικά -αφού συναρμολογηθεί πλήρως- θα έχει 24,4 εκατοστά ύψος και 65,8 εκατοστά μήκος. Η κάθε έκδοση περιλαμβάνει διαφορετικά, συγκεκριμένα και απολύτως καθορισμένα κομμάτια για την κατασκευή του Dodge Charger.


Ανακαλύψτε τα μυστικά του Dodge Charger R/T, την ισχύ του κινητήρα του οποίου ακόμη και ο Dominic Toretto σέβεται και που θα αποτελέσει τον πρωταγωνιστή της συλλογής των μοντέλων σας. Το τέλεια σχεδιασμένο όχημα συνδυάζει κομψότητα και καθαρή δύναμη. Θεωρείται ανίκητο στον αγώνα. Δεν είναι περίεργο που έγινε το πιο προβεβλημένο αυτοκίνητο στο franchise της Universal Pictures "Fast & Furious". Εάν ένας οδηγός είναι πρόθυμος να αναλάβει οποιοδήποτε ρίσκο, με το αυτοκίνητο αυτό μπορεί να ξεπεράσει τα όρια.


Μαζί με το πρώτο τεύχος, τα πρώτα εξαρτήματα συναρμολόγησης του θρυλικού μοντέλου Dodge - Fast & Furious.

Η συλλογή περιλαμβάνει 110 τεύχη. Τα πρώτα 10 τεύχη θα εκδίδονται κάθε δεύτερη Τρίτη και τα υπόλοιπα 100 τεύχη (11-110) κάθε Τρίτη.
Ημερομηνία κυκλοφορίας τεύχους #1: 07/09/2021
Τιμή τεύχους #1: 1,00€
Τιμή τεύχους #2: 4,99€
Τιμή τευχών #3-110: 9,90€
Εκδότης: DeAgostini

Τα αντικείμενα που συνοδεύουν την έκδοση απευθύνονται σε συλλέκτες. Το προϊόν δεν είναι παιχνίδι και είναι ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών. Προϊόν κατάλληλο για συναρμολόγηση από ενήλικες.


🔎4124


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...