Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Λογοτεχνικές Προτάσεις 591: Η ηχώ του μίσους (Μυθιστόρημα)


Το 5ο βιβλίο της bestselling σειράς του Lee Child
με πρωταγωνιστή τον Τζακ Ρίτσερ, σε νέα έκδοση!

Μια αφόρητα ζεστή μέρα του καλοκαιριού ο Τζακ Ρίτσερ περιπλανιέται στις ερημιές του Τέξας. Το οτοστόπ είναι η μοναδική του επιλογή μετακίνησης –ωστόσο δεν περίμενε κανέναν σαν την Κάρμεν. Είναι μόνη της, στο τιμόνι μιας Κάντιλακ. Είναι νέα, όμορφη και πλούσια. Έχει ένα κοριτσάκι, που κάποιοι το παρακολουθούν αθέατοι. Κι ένα σύζυγο στη φυλακή.
Ο Ρίτσερ μυρίζεται τους μπελάδες από μακριά –και στο απομονωμένο ράντσο της Κάρμεν, στην κομητεία Έκο, υπάρχουν άφθονοι: ψέματα και προκαταλήψεις, μίσος και φόνος. Αλλά δεν μπορεί ποτέ να πει όχι σε μια γυναίκα που κινδυνεύει.
Εξάλλου, αν δεν μπορεί ο Τζακ να την ξεμπλέξει, δεν μπορεί κανένας…

Οι επανεκδόσεις των πρώτων περιπετειών με ήρωα των Τζακ Ρίτσερ συνεχίζονται, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους αναγνώστες να γνωρίσουν από την αρχή τη #1 σειρά βιβλίων στον κόσμο του καταπληκτικού Lee Child –τη σειρά που το περιοδικό Forbes χαρακτήρισε τον Μάρτιο του 2014 ως «το πιο ισχυρό όνομα στον χώρο των εκδόσεων», τη σειρά που εκδίδεται σε 49 γλώσσες και 101 χώρες, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα!
Η "Ηχώ του Μίσους" είναι το πέμπτο βιβλίο της σειράς (μετά τα "Κλοιός Θανάτου", "Τελική Αναμέτρηση", "Θανάσιμη Παγίδα" και "Βασικός Ύποπτος").

"Ο ήρωας του Child γίνεται όλο και καλύτερος... Συστήνεται ανεπιφύλακτα".
-Library Journal

"Εξαιρετική πλοκή... Για όποιον νομίζει πως δεν γράφονται πια τόσο δυνατά θρίλερ".
-Booklist

"Απίστευτα αγωνιώδες... Ο Child φτάνει την ένταση στο μη περαιτέρω".
-Kirkus Reviews

Ο Λη Τσάιλντ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βρετανία. Σπούδασε νομικά και εργάστηκε για δεκαοχτώ χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση. Το πρώτο του μυθιστόρημα, "Κλοιός Θανάτου", γνώρισε ενθουσιώδη υποδοχή από το αναγνωστικό κοινό και τους κριτικούς, μπήκε στη λίστα των μπεστ σέλερ των Sunday Times και τιμήθηκε με το βραβείο Άντονι και το βραβείο Μπάρι για το καλύτερο μυθιστόρημα πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα. Η "Τελική Αναμέτρηση", το δεύτερο βιβλίο του, απέσπασε το 1999 το βραβείο Thumping Good Read από το WH Smith. Μέχρι τώρα έχει γράψει δώδεκα βιβλία με ήρωα τον Τζακ Ρίτσερ, τον μοναχικό περιπλανώμενο, πρώην αστυνομικό του στρατού, που έγιναν όλα μπεστ σέλερ. Ο συγγραφέας ζει σήμερα στο Μανχάταν και στη νότια Γαλλία. Αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στη μουσική και στο διάβασμα, καθώς και στους Γιάνκις, την Άστον Βίλα και τη Μαρσέιγ.

Πρωτότυπος τίτλος: Echo Burning
Συγγραφέας: Lee Child
Μετάφραση: Πητ Κωνσταντέας
Ημερομηνία κυκλοφορίας 2ης Έκδοσης: 01/2019
ΙSBN: 978-960-450-759-7
Σελίδες: 432
Τιμή: €9,90
Εκδότης: Bell / Χαρλένικ Ελλάς

🔎3453

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...