Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Hot Wheels ή Hot Wheel;


Επιτέλους, έφτασαν και στην Ελλάδα τα νέα Hot Wheel -προσέξτε, όχι Hot Wheels αλλά Hot Wheel, με την απίθανη σειρά τους "Speed Racer"!
Εσείς τα αγοράσατε ή όχι ακόμα;

Ξαφνιαστήκατε; Φυσικό είναι. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιον νέο, μεγάλο ανταγωνιστή της Mattel, που έρχεται για να πάρει μεγάλο μερίδιο αγοράς από τα Hot Wheels και τα Matchbox αυτοκινητάκια. Απλώς, μιλάμε για μια "μαϊμού" φίρμα, που χρησιμοποιεί το λογότυπο των Hot Wheels -χωρίς, όμως, το τελικό "s".
Τα εντοπίσαμε σε τοπικό μίνι μάρκετ, κρεμασμένα δίπλα σε πραγματικά αυτοκινητάκια Hot Wheels, στην κλίμακα 1:64 και με γενική τιμή αγοράς τα 3,00€. Αρχικά παρασυρθήκαμε, πιστεύοντας πως πρόκειται για κάποια παλιά, ξεχασμένη σειρά (υπήρχε πραγματικά σειρά "Speed Racer" στα Hot Wheels) και αγοράσαμε ένα τεμάχιο, για να διαπιστώσουμε αμέσως ότι δεν είναι παρά μια απομίμηση...


Βέβαια, ανοίγοντας την -ομολογουμένως- όμορφη καρτέλα, δεν απογοητευτήκαμε σε καμία περίπτωση. Το αυτοκινητάκι είναι μεταλλικό, με καλές λεπτομέρειες και καλές αναλογίες. Η σειρά αποτελείται από οκτώ διαφορετικά οχήματα και αυτό που επιλέξαμε εμείς είναι μια Porsche 911.
Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε πότε πλασαρίστηκε στο εμπόριο η σειρά αυτή, ούτε καν αν προέρχεται όντως από την Κίνα, όπως αναγράφει η καρτέλα στο πίσω μέρος της...
Παραθέτουμε εικόνες της καρτέλας (εμπρός και πίσω όψης), καθώς και του οχήματος.
Αν έχετε ξανασυναντήσει κι εσείς στο παρελθόν τα... Hot Wheel, γράψτε μας για την δική σας εμπειρία!


🔎3753

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...