Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Προτάσεις παιδικών βιβλίων 30: Φανταστικός φίλος


O Ράτζερ είναι ο φανταστικός φίλος της Αμάντας Ανακατωσουριάν. Υπάρχει δηλαδή και δεν υπάρχει. Πολύ δύσκολη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει. Κανείς άλλος δε βλέπει τον Ράτζερ μέχρι που ο απειλητικός κύριος Σπίνος φτάνει στο σπίτι της Αμάντας. Ο κύριος Σπίνος κυνηγά φανταστικούς φίλους και, σύμφωνα με τις φήμες, τους τρώει. Αυτή τη φορά μυρίστηκε τον Ράτζερ. Σύντομα, το φανταστικό αγόρι βρίσκεται μόνο του και τρέχει για να σώσει τη φανταστική ζωή του. Πώς μπορεί, όμως, ένα αγόρι που δεν υπάρχει, να επιβιώσει χωρίς έναν φίλο να τον ονειρεύεται;

Μια ιστορία για την αγάπη, την απώλεια, τη φαντασία και όλα αυτά που δεν υπάρχουν…

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ο A. F. Harrold γράφει με φωνή εντελώς ξεχωριστή, ασυνήθιστη και απόλυτα γοητευτική αυτή τη θερμή και αστεία ιστορία... Υπέροχο.
-Guardian
Αστείο, τρομακτικό, συγκινητικό χωρίς να είναι συναισθηματικό, υπέροχα εικονογραφημένο από τη βραβευμένη Emily Gravett, ο Φανταστικός φίλος είναι ένα απολαυστικό βιβλίο από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα.
-Financial Times
Ένα βιβλίο-ύμνος στη φαντασία, με μια εκκεντρικότητα που σε κερδίζει. Απογειώνεται χάρη στην ασπρόμαυρη εικονογράφηση της Gravett. Κείμενο και εικόνες είναι πραγματικό δώρο για κάθε βιβλιόφιλο.
-Booklist

Ξενόγλωσσος τίτλος: THE IMAGINARY
ISBN13: 9786180301793
Ημερομηνία έκδοσης: Απρίλιος 2016
Αριθμός σελίδων: 238
Διαστάσεις: 21x14
Προτεινόμενες ηλικίες: 9-12 ετών
Μετάφραση: ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Επιμέλεια: ΤΣΩΛΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
Εικονογράφηση: GRAVETT EMILY
Συγγραφέας/Δημιουργός: ΧΑΡΟΛΝΤ Φ.Α. (A. F. Harrold)
Τιμή έκδοσης: €15,50
Εκδόσεις: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...