Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Πήγαμε στην έκθεση Vintage Toys 2023 (Δείτε Video)


ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Η μεγαλύτερη Retro έκθεση των Βαλκανίων επέστρεψε

Η 7η και μεγαλύτερη έκθεση παιχνιδιών και αναμνήσεων, η οποία έχει δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες μέχρι τώρα να ταξιδέψουν στο μαγικό αυτό κόσμο της νοσταλγίας και να ξεναγηθούν στις εικόνες της παιδικής τους ηλικίας, ήταν ξανά εδώ το διήμερο 11-12 Μαρτίου 2023.
Ένα διήμερο γεμάτο αναμνήσεις, παιχνίδια και συλλέκτες που μας παρουσιάσανε τους μοναδικούς θησαυρούς τους και μας ταξίδεψαν στα χρόνια της αθωότητας. Γυρίσαμε το χρόνο πίσω, μέσα από τη μεγαλύτερη παρουσίαση παλαιών παιχνιδιών, ενώ επισκεφθήκαμε και το μεγαλύτερο Ουφάδικο που είδαμε ποτέ, γεμάτο arcades, φλίπερ, ξύλινα ποδοσφαιράκια και πολλά άλλα Free Play, τα οποία τα είχαμε στη διάθεσή μας για όλο το διήμερο!
Εξειδικευμένα καταστήματα αναβίωσαν περασμένες εποχές και μας έδωσαν την ευκαιρία να αποκτήσουμε ξανά πολλά από τα παιδικά μας παιχνίδια!


Όλα ήταν εκεί... Playmobil, Lego, Tente, Τσίγκινα, Επιτραπέζια, Subbuteo, Arcades, Pinballs, Ξύλινα Ποδοσφαιράκια, Retro Υπολογιστές, Στρατιωτάκια, Κούκλες, Λούτρινα, Αυτοκόλλητα, Υπερατού, Ποδήλατα, Pedal Cars, Video Games, Ψιλικά Εποχής, Αθλητικά 90's, Κόμικς, Βιντεοκασέτες και πολλά άλλα...


Η εταιρεία Δεσύλλας με τον παιδότοπό της, φιλοξένησε παρουσία γονέων τους μικρούς μας φίλους, ενώ και στον προαύλιο χώρο υπήρχε έκθεση ποδηλάτων εποχής 70-90! Επίσης, υπήρχε και μία έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους! Στο πραύλιο της έκθεσης μπόρεσαν να δουν από κοντά, ζωντανά, τον Κεραυνό Μακουίν!
Στις μουσικές επιλογές του φεστιβάλ, ακούγαμε σε όλη την διάρκεια της περιήγησής μας, νοσταλγικά τραγούδια από το Love Radio 97,5.

Παρακολουθήστε video από την εκδήλωση και ταξιδέψτε σε άλλες εποχές!...







🔎4455


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...