Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Νέες εκδόσεις 1058: Η Επίσημη Συλλογή Graphic Novels της Marvel #95

Doctor Strange
Εναλλακτική Πραγματικότητα


Υπό την καθοδήγηση του Αρχαίου, ο Στίβεν Στρέιντζ έμαθε τα μυστικά της μαγείας και πλέον έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να βοηθάει τους άλλους και να ρίχνει φως στα μυστήρια του σύμπαντος. Όμως τώρα θα πρέπει ο μαθητής να γίνει δάσκαλος, καθώς η ώρα του θανάτου του Αρχαίου πλησιάζει. Ο πανίχυρος Σίσε-Νεγ έρχεται... Θα καταφέρει ο Δόκτωρ Στρέιντζ να βρει τη δύναμη να νικήσει τον τρομερό αντίπαλό του;...




Η επική σειρά, συνεχίζεται. Πρόκειται για την "The Official Marvel Graphic Novel Collection", που όπως έχει αποφασιστεί θα κυκλοφορήσουν 120 τόμοι στη χώρα μας!
Οι τόμοι είναι σκληρόδετοι και η ράχη τους σχηματίζει μια ενιαία εικόνα με χαρακτήρες της Marvel, ζωγραφισμένη από τον Gabriele Dell'Otto. Κυκλοφορεί ένας νέος τόμος κάθε 15πενθήμερο. Κάθε τόμος κοστίζει 10,99€.
Οι τόμοι αυτοί αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους της Marvel, καθώς η έκδοση κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η μετάφραση, η σελιδοποίηση και η επιμέλεια έκδοσης γίνονται από την Anubis, ενώ κάθε τόμος περιέχει επιπλέον υλικό (πληροφορίες, συνεντεύξεις, σχέδια κτλ).

Πρωτότυπος τίτλος σειράς: The Official Marvel Graphic Novel Collection
Πρωτότυπος τίτλος βιβλίου: Doctor Strange: A Separate Reality
Ημερομηνία έκδοσης: 21/04/2023
Περιοδικότητα: Δεκαπενθήμερο
Μέγεθος: 17,6 x 26,5
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Εκδότης: Hachette Fascicoli srl
Αρχική τιμή: 10,99€




Επιμέλεια παρουσίασης: Παναγιώτης Πλαφουτζής


💬4468

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...