Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Νέες εκδόσεις 392: Ο Μικρός Ήρως #40 (196-200)


Τα τεύχη 196 έως 200 του θρυλικού ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ,
δεμένα σε έναν συλλεκτικό τόμο

Ο Γιώργος Θαλάσσης επέστρεψε για να μας θυμίσει τις περιπέτειές του. Με τον τόμο αυτό ολοκληρώνεται η σειρά των διακοσίων πρώτων τευχών του θρυλικού ιστορικού περιοδικού του Στέλιου Ανεμοδουρά, που μάγεψε, συγκίνησε, παρηγόρησε, εμψύχωσε και δίδαξε δύο ολόκληρες γενιές. Εδώ, η έκδοση διακόπτεται.
Το θρυλικό Παιδί-Φάντασμα, ο Μικρός Ήρωας Γιώργος Θαλάσσης και οι βασικοί σύντροφοί του στις περιπέτειες, η γλυκιά Κατερίνα και ο διαρκώς πεινασμένος Σπίθας, οι ήρωες μιας αντιστασιακής παρέας Ελληνόπουλων, μας ταξίδεψαν και πάλι με τις περιπέτειές τους στην περίοδο της Κατοχής.
Το ανάγνωσμα του Στέλιου Ανεμοδουρά με τα σκίτσα του Βύρωνα Απτόσογλου σφράγισε μια μεγάλη περίοδο της ελληνικής ιστορίας, γαλούχησε χιλιάδες νέους και ανέδειξε την αγάπη για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη, την περηφάνια για την πατρίδα και την πίστη στην εθνική ομοψυχία.


Σε αυτόν, τον τελευταίο τόμο, το Παιδί-Φάντασμα Γιώργος Θαλάσσης, η Κατερίνα και ο αιωνίως πεινασμένος Σπίθας μπλέκουν σε νέες περιπέτειες!

Διαβάστε τα τεύχη:
-196: Ο μυστηριώδης αντίπαλος
-197: Ο Ελευθερωτής
-198: Το αίνιγμα των 9
-199: Το Παιδί-Φάντασμα δεν απαντά
-200: ΦΛΟΓΑ Η πράκτωρ-γρίφος

Το σχόλιο του εκδότη:
Ξεκινώντας από τις 13 Οκτωβρίου 2013 και για πάνω από 3 χρόνια, κάναμε σχεδόν τα πάντα για να σας συντροφεύουμε στις αρχές κάθε μήνα. Οι συνθήκες της αγοράς ωστόσο, δεν μας επιτρέπουν τη συνέχιση της έκδοσης αυτής.
Αν και δεν γνωρίζουμε αν θα ξαναβγεί κάποια έκδοση του Μικρού Ήρωα στα περίπτερα, αισθανόμαστε ωστόσο την ανάγκη να σας θυμίσουμε ότι οι πρωταγωνιστές μας, ο Γιώργος, η Κατερίνα και ο Σπίθας είχαν πάντοτε τον τρόπο να επιβιώνουν, να ξεπερνάνε κάθε εμπόδιο και να εμφανίζονται πάλι μπροστά μας... Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουν και αυτή τη φορά!
Ο τόμος 40 κυκλοφορεί με 10 σελίδες παραπάνω, προκειμένου η εικονογραφημένη ιστορία «ΚΟΥΡΣΑΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» να ολοκληρωθεί!

Κυκλοφορεί από την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και μία εβδομάδα μετά στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Κύπρο!
Εκδόσεις: ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ Ε.Ε.
Τιμή: 3,50


Ένα τέλος και μια καινούρια αρχή...
Του Λεωκράτη Ανεμοδουρά, από την σελίδα 2

👬1849

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...