Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Νέες εκδόσεις 902: Iron Man #1

Συναρμολόγησε τη Μυθική Πανοπλία
του Tony Stark!


Μια συλλεκτική έκδοση που αποτελείται από 16σέλιδο περιοδικό, αφιερωμένο στον κόσμο του Ιron Man καθώς και των Υπερηρώων της Μarvel και συνοδεύεται από εξαρτήματα για την συναρμολόγηση της αυθεντικής Πανοπλίας Mark III του Iron Man: ένα Μοντέλο ύψους 60 εκ. με φώτα και πλήρως κινητές αρθρώσεις. Με εύκολη συναρμολόγηση, ο αναγνώστης θα κατασκευάσει την δική του Πανοπλία του Τony Stark, μία υπέροχη ρέπλικα, εξαιρετικής ακρίβειας, σε μεγάλη κλίμακα!


Κάθε τεύχος περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:
-Ο Iron Man στον κινηματογράφο
-Η ιστορία του Iron Man
-Οι πανοπλίες
-Τα κόμικς των Σούπερ Ηρώων της Marvel
Επιπλέον, σε κάθε τεύχος περιλαμβάνονται 4 σελίδες με οδηγίες βήμα-βήμα για την κατασκευή της μυθικής πανοπλίας του Iron Man.

Μία έκδοση της De Agostini με την επιμέλεια της Best Flowpacks International.
Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!


Χαρακτηριστικά πανοπλίας:
Ύψος τελικής ρεπλίκας Iron Man: 60cm. Η ρεπλίκα αποτελείται από 52 κινητές αρθρώσεις, ώστε να πετυχαίνει τις χαρακτηριστικές πόζες του Iron Man. Αρθρωτά FLAP στις γάμπες και στους ώμους. Εξαρτήματα από έγχυτο πλαστικό και ειδικού τύπου μέταλλο. LED στο στήθος για προσομείωση της ανάφλεξης του αντιδραστήρα. LED στο κράνος για προσομείωση του φωτισμού των ματιών. LED στις παλάμες των χεριών και στα πέλματα των ποδιών για προσομείωση του προωθητήρα. Ηχητικά εφέ, όπως ήχος προώθησης και ήχος αντιδραστήρα καρδιάς.

Το προϊόν είναι είδος για μοντελιστές και όχι παιχνίδι. Περιέχει μικρά και αιχμηρά αντικείμενα. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες στα παρεχόμενα τεύχη.
Η συλλογή αποτελείται από 100 τεύχη. Τα πρώτα 10 τεύχη θα κυκλοφορούν κάθε 2η Τρίτη, ενώ στα υπόλοιπα τεύχη η κυκλοφορία τους θα είναι σε εβδομαδιαία συχνότητα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας 1ου τεύχους: 23 Φεβρουαρίου 2021
Τιμή 1ου τεύχους: 1,99€
Τιμή 2ου τεύχους: 4,99€
Τιμή όλων των επόμενων τευχών: 9,99€
Εκδότης: De Agostini


🔎4013


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...