Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Ελληνικά Comic Books 424: Οι θρύλοι του ποδοσφαίρου (2019)


Τέσσερις θρύλοι του ποδοσφαίρου σε μια ξεχωριστή έκδοση, της οποίας το εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο σκιτσογράφος Κώστας Φραγκιαδάκης. Η έκδοση περιλαμβάνει 4 κόμικς βιογραφίες κορυφαίων ποδοσφαιριστών που φιλοξενήθηκαν στην εφημερίδα ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ τον Μάιο και Ιούνιο του 2018. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει τις βιογραφίες των:

- Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα: Ο τεράστιος Αργεντίνος άσσος, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, το θρυλικό 10ρι, που στις 22 Ιουνίου 1986 πέτυχε το ομορφότερο γκολ στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, με τα χρώματα της Αργεντινής ενάντια στην Αγγλία.

- Κριστιάνο Ρονάλντο: Περιγράφεται με γλαφυρότητα, μέσα από λέξεις και εικόνες, η ζωή και η ποδοσφαιρική καριέρα του σπουδαίου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, ο οποίος, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι θεωρούνται οι δυο καλύτεροι εν ενεργεία παίκτες του κόσμου.

- Λιονέλ Μέσι: Ο βίος και η καριέρα του Αργεντίνου, με το εκρηκτικό επιθετικό παιχνίδι και τη μεγάλη του ικανότητα στην επίτευξη γκολ, που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ιστορία του ποδοσφαίρου.

- Ντέιβιντ Μπέκαμ: Επιχειρηματίας, πατέρας, σύζυγος, μοντέλο, ηθοποιός, θρύλος του βρετανικού ποδοσφαίρου, ακτιβιστής, πρέσβης της Unicef και μετροσέξουαλ φασιονίστας, ο Ντέιβιντ Ρόμπερτ Τζόσεφ Μπέκαμ έχει γράψει ιστορία για διάφορους λόγους, τόσο μέσα όσο και έξω από τα γήπεδα.

Εκτύπωση: Έγχρωμο
Αρχική τιμή: 5,90€
Εκδότης: Εκδόσεις Μικρός Ήρως Ε.Ε.

🔎3559

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...