Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Λογοτεχνικές Προτάσεις 566: Νεανικός εφιάλτης


Το «Νεανικός εφιάλτης» είναι μια ιστορία ενηλικίωσης και όπως όλες οι μεταβάσεις στη ζωή μας, έτσι κι αυτή κρύβει πόνο και φόβο. Ο νεαρός πρωταγωνιστής καταδιώκεται από το φάντασμα της εξαφανισμένης μητέρας του και την οδύνη που προκαλεί αναπόφευκτα η απουσία του μητρικού χαδιού.

Φυλακισμένος στη μαυρίλα της πατριαρχικής εξουσίας, μόνος και ξεχασμένος από όλους, προσπαθεί να βρει το νόημα στη ζωή που χάνεται μπροστά στα μάτια του...

Ο Αβραάμ Γεφυρόπουλος γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε γαλήνια στις ζωηρές συνοικίες του Πειραιά. Η αγάπη του για τη λογοτεχνία ξεκίνησε από τη μακρινή πια εποχή της παιδικής του νιότης, όπου και ανακάλυψε για πρώτη φορά τη μαγεία του βιβλίου. Τα χρόνια πέρασαν. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και δημοσιογραφία, ωστόσο οι σπουδές του απλά τον βοήθησαν να συνειδητοποιήσει μία ώρα αρχύτερα, ότι το αληθινό του πάθος δεν είναι άλλο από τη συγγραφή. Προσπαθεί να αντλεί έμπνευση από ανθρώπους και καταστάσεις της καθημερινότητας. Οι ιστορίες του περιέχουν κοινωνικά μηνύματα, ενώ επιθυμεί διακαώς τη διέγερση της προβληματικής του αναγνωστικού κοινού. Στον ελεύθερο χρόνο του παρακολουθεί κινηματογράφο και αρθρογραφεί στο διαδίκτυο για θέματα που άπτονται του γενικού ενδιαφέροντος.

Συγγραφέας: Αβραάμ Γεφυρόπουλος
ISBN: 978-960-604-318-5
Διαστάσεις: 21x14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες: 312
Ημερομηνία έκδοσης: Μάρτιος 2018
Εκδότης: Όστρια
Αρχική τιμή: €13,78

🔎3357

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...