Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Ο Μικρός Πρίγκιπας, σε μια εξαιρετική θεατρική παράσταση


«Οι μεγάλοι ήταν κάποτε παιδιά…
αλλά μόνο ελάχιστοι το θυμούνται!»

Το πιο αγαπημένο λογοτέχνημα όλων των εποχών δίδεται με έναν ιδιαίτερο και ευαίσθητο τρόπον διανθισμένο με μουσική χορό και τραγούδι, τονίζοντας την επικοινωνίαν την τόσο αναγκαία μεταξύ των μεγάλων και των μικρών. Μέσα από τους χαρακτήρες του έργου, γονείς και παιδιά θα πάρουν μαθήματα αγάπης, θα ρίξουν μια μυστική ματιά στα μυστήρια της ζωής και θα δουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός σοφού, ακαταμάχητου μικρού πρίγκιπα που θα μας αναγκάσει με τις ερωτήσεις του να σκεφτούμε βαθιά και να αναρωτηθούμε σε τι δεν δώσαμε την πρέπουσα σημασία και τι σημαντικό προσπεράσαμε χωρίς τα το τιμήσουμε με την προσοχή μας.


Θα έρθουμε αντιμέτωποι με την στενοκεφαλιά που εμείς οι «ώριμοι» πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη, για να καταλάβουμε πως η αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε στα μάτια ο ένας τον άλλον αλλά να κοιτάζουμε και οι δύο προς την ίδια κατεύθυνση και κατά προτίμηση προς την κατεύθυνση που μας δείχνει η καρδιά μας. Εκεί που με λεπτότητα κρύβεται ότι είναι ουσιαστικό. Αυτή, η πραγματική ουσία της ζωής, είναι δύσκολο να εντοπιστεί επειδή είναι αόρατη και χρειάζεται την ενεργή συμμετοχή μας και ένα ανοιχτό πνεύμα για να την ανακαλύψουμε στο βαθύ σκοτάδι του μυαλού μας… εκεί που κρύβεται.


Στους ταλαντούχους ηθοποιούς που χάρισαν αξέχαστες στιγμές στους θεατές της Παπλωματούς, προστίθεται ο Ορέστης Καρύδας ως Μικρός Πρίγκιπας και η Άντεια Ολυμπίου. Έτσι, η ομάδα του Μικρού Πρίγκιπα αποτελείται από 13 ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές και τον Μαέστρο Αλέκο Μπαζάνη στο πιάνο.Πρωταγωνιστούν:
Ορέστης Καρυδάς, Αντιγόνη Ψυχράμη, Άννα Φιλιππάκη, Άντεια Ολυμπίου, Σωκράτης Μαιδώνης, Βαγγέλης Κρανιώτης, Σταύρος Βόλκος, Κέλυ Γιακουμάκη, Μαρία Δελετζέ, Γιάννης Πλιάκης, Δήμητρα Γιακουμόγλου, Βερονίκη Κυριακοπούλου και ο Γιώργος Βούντας.
Ο Μικρός Πρίγκιπας είναι ένα μιούζικαλ υπερπαραγωγή που εκτυλίσσεται σε ένα παραμυθένιο και μαγευτικό πλανητικό σύμπαν, γεμάτο εκπλήξεις, συγκίνηση και γέλιο με υπέροχα τραγούδια που θα κάνουν την δράση ακόμα πιο κατανοητή σε μικρούς και μεγάλους, προτρέποντάς τους να τραγουδήσουν και να συμμετέχουν σε μια ιστορία που θα χαραχτεί στη καρδιά τους και θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης τους...ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Μαριάννα Τόλη
Επιλογή Τραγουδιών – Στίχοι: Μαριάννα Τόλη
Μουσικές ενορχηστρώσεις – Μουσική διδασκαλία: Αλέξανδρος Μπαζάνης
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Χορογραφίες: Αλέξανδρος Κουζίτσκιν
Κουστούμια: Μιχάλης Σδούγκος
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Video Art: Στάθης Αθανασίου
Κινηματογράφηση βυθού: Morris Gormezano
Ειδικές κατασκευές Puppets: Δήμητρα Καίσαρη
Φωτογραφίες: Γεωργία Σιέττου, Στέλιος Δανιήλ
Υπεύθυνη Προγραμματισμού: Ευγενία ΠομώνηΠληροφορίες:
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6944310395
Παραγωγή: ART AND ETHER
Διάρκεια: 2 ώρες με το διάλειμμα
Τιμές εισιτηρίων:
12€ Ενήλικες
10€ Παιδικό
8€ Ομαδικό (Τις Κυριακές)
7€ Για Μαθητές
Τηλέφωνα Ταμείου: 2110132002-2110132005
Ηλεκτρονική διεύθυνση: info@vasilakou.theater,
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΤΟΛΗ (m.tolipaplomatou@gmail.com)👬1810

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...