Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Σειρές βιβλίων κόμικς 9: Superman Birthright (2 τόμοι)


Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ

Συγγραφέας: Mark Waid
Μετάφραση: Αθανασιάδης Βασίλης
Σχήμα: 17x26
Σελίδες: 152
ISBN Α': 960-306-557-9
ISBN Β': 960-306-558-7
Ημερομηνία έκδοσης Α': 08/09/2006
Ημερομηνία έκδοσης Β': 15/09/2006
Νέα τιμή ανά τόμο: €14,90
Εκδόσεις: Anubis

Ο κόσμος ολόκληρος γνωρίζει ότι ο Superman είναι ο υπέρμαχος της αλήθειας και της δικαιοσύνης... αλλά πώς έφτασε εκεί; Τι είναι αυτό που οδηγεί ένα νεαρό επαρχιώτη από το Κάνσας στην απόφαση να χωρίσει τη ζωή του στα δύο, παίζοντας από τη μια το ρόλο ενός μειλίχιου δημοσιογράφου κι από την άλλη αναλαμβάνοντας το ρόλο του υπερήρωα;

Το «Superman: Birthright» αποτελεί μια πρωτότυπη ματιά στην προέλευση και τα συναρπαστικά πρώτα βήματα του Ανθρώπου από Ατσάλι, χαρίζοντας στον πολύχρωμο και συναρπαστικό μύθο του μια νέα επική διάσταση, περιγράφοντας την προσπάθειά του να διασώσει ταυτόχρονα τόσο την κληρονομιά του Krypton όσο και τη Metropolis, που αντιμετωπίζει έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της ιστορίας της.

«Η ξεχωριστή ικανότητα του Mark Waid μας προσφέρει μια ολόφρεσκη εκδοχή της ιστορίας του Κλαρκ Κεντ και της απόφασής του να φορέσει τη στολή και την μπέρτα του υπερήρωα». 
- Entertainment Weekly

«Οι Waid και Yu κατορθώνουν να μας παρουσιάσουν την ουσία όλων όσα κάνουν τον Superman αυτό που πραγματικά είναι».
- PaperbackReader.com

«Μια σειρά που πραγματικά απόλαυσα... Τόσο οικεία ώστε να μην ξενίζει τον αναγνώστη αλλά και τόσο πρωτότυπη ώστε να μη γίνεται ποτέ προβλέψιμη.»
- Gamepro.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...