Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Νέες εκδόσεις 1051: Η Επίσημη Συλλογή Graphic Novels της Marvel #92

Iron Fist
Αναζητώντας την Κόλιν Γουίνγκ


Ο Ντάνι Ραντ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη εδώ και ελάχιστους μήνες αλλά έχει ήδη αποκτήσει πολλούς νέους συμμάχους -κι ακόμα περισσότερους εχθρούς! Όταν η στενή του φίλη, Κόλιν Γουίνγκ, απάγεται από αγνώστους, ο Ντάνι ξεκινάει ένα επικό ταξίδι για να τη βρει -αλλά, με αντιπάλους τον Άνγκαρ με τις παραψυχικές κραυγές του, τον Ράντιον, τον Ατομικό Άντρα και τον Σίμιταρ, ο μαγικός μαχητής πολεμικών τεχνών θα κληθεί να δώσει τη μάχη της ζωής του!...




Η επική σειρά, συνεχίζεται. Πρόκειται για την "The Official Marvel Graphic Novel Collection", που όπως έχει αποφασιστεί θα κυκλοφορήσουν 120 τόμοι στη χώρα μας!
Οι τόμοι είναι σκληρόδετοι και η ράχη τους σχηματίζει μια ενιαία εικόνα με χαρακτήρες της Marvel, ζωγραφισμένη από τον Gabriele Dell'Otto. Κυκλοφορεί ένας νέος τόμος κάθε 15πενθήμερο. Κάθε τόμος κοστίζει πλέον 10,99€.
Οι τόμοι αυτοί αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους της Marvel, καθώς η έκδοση κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η μετάφραση, η σελιδοποίηση και η επιμέλεια έκδοσης γίνονται από την Anubis, ενώ κάθε τόμος περιέχει επιπλέον υλικό (πληροφορίες, συνεντεύξεις, σχέδια κτλ).

Πρωτότυπος τίτλος σειράς: The Official Marvel Graphic Novel Collection
Πρωτότυπος τίτλος βιβλίου: Iron Fist: The Search for Colleen Wing
Ημερομηνία έκδοσης: 10/03/2023
Περιοδικότητα: Δεκαπενθήμερο
Μέγεθος: 17,6 x 26,5
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Εκδότης: Hachette Fascicoli srl
Αρχική τιμή: 10,99€




Επιμέλεια παρουσίασης: Παναγιώτης Πλαφουτζής


💬4440

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...