Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Νέες εκδόσεις 1049: Η Επίσημη Συλλογή Graphic Novels της Marvel #91

The Mighty Thor
Ράγκναροκ


Για χιλιετίες ήταν φυλακισμένος κάτω από τους γυαλιστερούς πύργους της Άσγκαρντ... τώρα, όμως, τα Εννέα Βασίλεια θα βιώσουν τον απόλυτο τρόμο, καθώς ο Μανγκόγκ απελευθερώνεται! Βουτηγμένο στο μίσος δισεκατομμυρίων πλασμάτων, αυτό το τρομακτικό πλάσμα έχει έναν και μόνο στόχο: να ξεθηκαρώσει το Σπαθί του Όντιν και να φέρει το Ράγκναροκ, το τέλος των πάντων! Παράλληλα, ο Θορ μαθαίνει την αλήθεια για τη δεύτερη ταυτότητά του, εκείνη του Δρ Ντόναλντ Μπλέικ, όταν αποκαλύπτεται το μυστικό της προέλευσής του!...




Η επική σειρά, συνεχίζεται. Πρόκειται για την "The Official Marvel Graphic Novel Collection", που όπως έχει αποφασιστεί θα κυκλοφορήσουν 120 τόμοι στη χώρα μας!
Οι τόμοι είναι σκληρόδετοι και η ράχη τους σχηματίζει μια ενιαία εικόνα με χαρακτήρες της Marvel, ζωγραφισμένη από τον Gabriele Dell'Otto. Κυκλοφορεί ένας νέος τόμος κάθε 15πενθήμερο. Κάθε τόμος κοστίζει πλέον 10,99€.
Οι τόμοι αυτοί αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους της Marvel, καθώς η έκδοση κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η μετάφραση, η σελιδοποίηση και η επιμέλεια έκδοσης γίνονται από την Anubis, ενώ κάθε τόμος περιέχει επιπλέον υλικό (πληροφορίες, συνεντεύξεις, σχέδια κτλ).

Πρωτότυπος τίτλος σειράς: The Official Marvel Graphic Novel Collection
Πρωτότυπος τίτλος βιβλίου: The Mighty Thor: Ragnarok
Ημερομηνία έκδοσης: 24/02/2023
Περιοδικότητα: Δεκαπενθήμερο
Μέγεθος: 17,6 x 26,5
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Εκδότης: Hachette Fascicoli srl
Αρχική τιμή: 10,99€




Επιμέλεια παρουσίασης: Παναγιώτης Πλαφουτζής


💬4434

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...