Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

The Lord of the Rings: The Rings of Power - Φωτογραφίες και trailer της νέας σειράς


Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών:
Τα Δαχτυλίδια της Εξουσίας


Τρία δαχτυλίδια για τους βασιλιάδες των ξωτικών κάτω από τον ουρανό, επτά για τους νάνους άρχοντες στις πέτρινες αίθουσες τους, εννιά για τους θνητούς ανθρώπους που είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν, ένα για τον Σκοτεινό Άρχοντα στον σκοτεινό θρόνο του στη γη της Mordor.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη σειρά, που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας.
Η σειρά της Amazon δεν βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα του Τόλκιν αυτό καθαυτό, αλλά στην ιστορία της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης, χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των βιβλίων The Hobbit και The Lord of the Rings.


Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στη streaming υπηρεσία στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022. Ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, ενώ έχει ανανεωθεί και για δεύτερο.
Οι πέντε σεζόν, που έχουν προγραμματιστεί, πιθανόν θα κοστίσουν στο στούντιο πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Αυτός ο προϋπολογισμός μπορεί να αποδεκατίσει τα περισσότερα στούντιο, αλλά ο Τόλκιν, όπως και τα διαστημικά ταξίδια, είναι μια προσωπική εμμονή για τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος, ο οποίος συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Πρόκειται για ένα μεγάλο επιχειρηματικό εγχείρημα που θα του επιτρέψει να δημιουργήσει την πιο ακριβή και περίτεχνη τηλεοπτική σειρά που έγινε ποτέ.


Η σειρά θα επικεντρώνεται στην ιστορία της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης του J.R.R. Tolkien, χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των βιβλίων “The Hobbit” και “The Lord of the Rings” και θα αποκαλύψει πώς δημιουργήθηκαν τα πανίσχυρα δαχτυλίδια του σύμπαντος, αλλά και πώς μοιράστηκαν στις φυλές της Μέσης Γης. Παράλληλα θα ακολουθήσουμε ένα σύνολο από γνώριμους και καινούριους χαρακτήρες, που αντιμετωπίζουν την εμφάνιση του Κακού στη Μέση Γη. Από τα σκοτεινά βάθη των Ομιχλωδών Βουνών μέχρι τα μεγαλοπρεπή δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών Λίντον, το μαγευτικό βασίλειο του Νούμενορ και τα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και αυτοί οι χαρακτήρες θα χαράξουν τη δική τους κληρονομιά η οποία θα ζει για πολύ καιρό αφότου αυτοί θα έχουν φύγει...


Η Amazon έχει ανακοινώσει και το καστ που θα συμμετέχει στη σειρά: Morfydd Clark, Joseph Mawle, Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers και Daniel Weyman.


Παραθέτουμε παρακάτω και τα πρώτα trailer με κάποια από τα πλάνα του "Lord of the Rings: The Rings of Power", που αν και δεν αποκαλύπτουν πολλά για την πλοκή, μας προετοιμάζουν όμως για ένα επικά κινηματογραφημένο ταξίδι-επιστροφή στη Μέση Γη και ανεβάζουν το ενδιαφέρον στα ύψη.






🐉4188


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...