Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Τα Φιλαράκια: Οι μεγάλες αποκαλύψεις του "Friends Reunion"


Tο reunion των Friends πραγματοποιήθηκε και ήταν απολαυστικό. Τα αγαπημένα μας Φιλαράκια συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής μετά από πολλά χρόνια και μαζί με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές διασκεδάσαμε ξανά, συγκινηθήκαμε και νοσταλγήσαμε τα νεανικά μας χρόνια, τότε που ζούσαμε παράλληλα με αυτούς τις δικές μας ιστορίες.
Μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες είδαμε και κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με όσα συνέβαιναν στα γυρίσματα της σειράς, κάποια πράγματα που ίσως τα υποψιαζόμασταν κάποιοι από εμάς, όμως επιβεβαιώθηκαν μόλις τώρα...
Ποιες ήταν, λοιπόν, οι μεγάλες αποκαλύψεις από το reunion που έκαναν τα Φιλαράκια μας;


Πρώτη και καλύτερη η αποκάλυψη ότι ο Ρος και η Ρέιτσελ (David Schwimmer και Jennifer Aniston) ήταν ερωτευμένοι και στην πραγματική ζωή!
Κάθε σωστό reunion έχει και κάποιες σοκαριστικές αποκαλύψεις από τα παλιά και νεανικά χρόνια. Αυτό δεν θα μπορούσε να μην συμβεί και με το συγκεκριμένο reunion. Έτσι, οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι τα πρώτα χρόνια των γυρισμάτων ήταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο, αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι μεταξύ τους γιατί ένας από τους δύο είχε πάντοτε σχέση. Μάλιστα, για πρώτη φορά φιλήθηκαν για τις ανάγκες της σειράς το 1995, σε εκείνο το αξέχαστο ρομαντικό επεισόδιο!
«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε, να γίνει σε εθνική εμβέλεια. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ», δήλωσε η Jennifer. «Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ», πρόσθεσε.


Η αποκάλυψη των δημιουργών ότι δυσκολεύτηκαν να συγκεντρώσουν το συγκεκριμένο κάστινγκ. Κι αυτό γιατί ο David Scwimmer είχε παρατήσει την τηλεόραση, έπειτα από κάποιες απογοητευτικές εμπειρίες και έκανε αποκλειστικά θέατρο. Οι δημιουργοί τον ικέτευαν να παίξει στην καινούρια σειρά, ενώ για να καταφέρουν να τον πείσουν του έστελναν ακόμη και καλαθάκια με δώρα!
Επίσης, αντιμετώπισαν προβλήματα με τον Matthew Perry και τη Jennifer Aniston, αφού εκείνοι είχαν ήδη υπογράψει συμβόλαιο και συμμετείχαν σε άλλες τηλεοπτικές σειρές. Μάλιστα, η Kauffman δήλωσε για την Jennifer Aniston ότι: «Πήραμε το ρίσκο να τη μοιραστούμε με ένα άλλο show!». Αν και στην αρχή οι δημιουργοί δυσκολεύτηκαν να τους πείσουν να συμμετάσχουν στη σειρά, τελικά αυτό βγήκε σε όλους καλό, αφού αποδείχτηκε η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας τους.


Η αποκάλυψη για το γέλιο της Τζάνις. Εκτός από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, δεν θα μπορούσαν να μην βρεθούν στα γυρίσματα και κάποιοι άλλοι σημαντικοί ηθοποιοί. Μία από αυτές ήταν η Maggie Wheeler, η οποία υποδύθηκε την πρώην του Τσάντλερ, τη Τζάνις. Ποιος δεν θυμάται εκείνο το ιδιαίτερο και πολύ χαρακτηριστικό της γέλιο;
«Ο Matthew Perry είναι τόσο αστείος, που με το που τον κοιτούσα και άνοιγε το στόμα του σκεφτόμουν ‘Θεέ μου! Θα το χάσω, θα γελάσω’. Αυτός ο χαρακτήρας χρειάζεται ένα γέλιο, γιατί δε θα μπορέσω να βγάλω ούτε μία σκηνή με αυτό τον τύπο”. Και απλά τον κοίταξα και ξεκίνησα να γελάω», είπε μιμούμενη το χαρακτηριστικό της γέλιο. «Δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Η αποκάλυψη των δημιουργών ότι δεν ήταν στα αρχικά τους σχέδια να καταλήξουν ζευγάρι η Μόνικα με τον Τσάντλερ! Οι δύο χαρακτήρες ξεκίνησαν ως φίλοι, τυχαία μια νύχτα έκαναν σεξ μεταξύ τους, μετά έγιναν ευτυχισμένο ζευγάρι και τελικά παντρεύτηκαν! Θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί κάτι διαφορετικό γι' αυτούς; Ωστόσο, σύμφωνα με τους δημιουργούς αυτό δεν ήταν σχεδιασμένο να συμβεί εξαρχής. Η Μόνικα και ο Τσάντλερ έκαναν έρωτα στο τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου και έπειτα ο σχεδιασμός ήταν, στον επόμενο κύκλο, να υπάρχουν κάποιες αμήχανες στιγμές μεταξύ τους. Το κοινό, όμως, είχε αντίθετη άποψη! Λάτρεψε το ζευγάρι, με αποτέλεσμα οι δημιουργοί να αλλάξουν το σενάριο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε απολαυστικές στιγμές...


Η αποκάλυψη για τον άλλο... Τζόι. Στο επεισόδιο "The one with Unagi" είδαμε τον Τζόι να προσλαμβάνει έναν ηθοποιό, τον Καρλ, για να υποδυθεί τον αδερφό του και να πάρει χρήματα από μία ιατρική έρευνα. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον ψεύτικο Τζόι, είχε κάνει οντισιόν για τον ρόλο του Τζόι, αλλά οι Crane και Kauffman επέλεξαν τελικά τον Matt LeBlanc!


Η αποκάλυψη ότι ο Ρος αντιπαθούσε τον Μαρσέλ, το μαϊμουδάκι! Θυμόμαστε, βέβαια, την περίοδο που ο Ρος είχε αποκτήσει ένα μαϊμουδάκι για κατοικίδιο. Ο David Scwimmer ανέφερε ότι το ζώο δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμο, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να γυρίζουν πολλές φορές την ίδια σκηνή. Επίσης, αποκάλυψε πως όταν ο Μαρσέλ ξεκουραζόταν, επέλεγε να το κάνει πάνω στον ώμο του, με τον εκπαιδευτή του να τον ταΐζει ζωντανά σκουλήκια όση ώρα στεκόταν εκεί, κάτι που τον εκνεύριζε πολύ...


🔎4080


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...