Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Νέες εκδόσεις 925: Η Επίσημη Συλλογή Graphic Novels της Marvel #46

Spider-Gwen
Καταζητούμενη;

Όταν την τσίμπησε μια ραδιενεργός αράχνη σε μια επιστημονική επίδειξη, η μαθήτρια Λυκείου Γκουέν Στέισι αποκτά με κάποιο τρόπο εκπληκτικές δυνάμεις, παρόμοιες με μιας αράχνης. Κατηγορώντας τον εαυτό της για τον θάνατο του φίλου της, Πίτερ Πάρκερ, ο οποίος έκανε ένα επικίνδυνο πείραμα στον εαυτό του, η Γκουέν ορκίστηκε να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της για το ηενικότερο καλό ως η απίθανη Σπάιντερ-Γούμαν! Γίνετε μάρτυρες της γέννησης ενός θρύλου, καθώς μια νέα ηρωίδα προστίθεται στο Αραχνοσύμπαν!...



Η επική σειρά, συνεχίζεται. Πρόκειται για την "The Official Marvel Graphic Novel Collection", που αρχικά έχει αποφασιστεί να κυκλοφορήσουν 60 τόμοι στη χώρα μας. Οι τόμοι είναι σκληρόδετοι και η ράχη τους σχηματίζει μια ενιαία εικόνα με χαρακτήρες της Marvel, ζωγραφισμένη από τον Gabriele Dell'Otto. Κυκλοφορεί ένας νέος τόμος κάθε 15πενθήμερο. Κάθε τόμος κοστίζει 9,99€.
Οι τόμοι αυτοί αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους της Marvel, καθώς η έκδοση κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η μετάφραση, η σελιδοποίηση και η επιμέλεια έκδοσης γίνονται από την Anubis, ενώ κάθε τόμος περιέχει επιπλέον υλικό (πληροφορίες, συνεντεύξεις, σχέδια κτλ).


Πρωτότυπος τίτλος σειράς: The Official Marvel Graphic Novel Collection
Πρωτότυπος τίτλος βιβλίου:Spider-Gwen: Most Wanted?
Πρωτότυπα τεύχη: Edge of Spider-Verse #2, Spider-Gwen #1-5
Ημερομηνία κυκλοφορίας πρωτότυπων τευχών: 2015
Σενάριο: Jason Latour
Εικονογράφηση: Robbi Rodriguez
Ημερομηνία έκδοσης: 04/06/2021
Περιοδικότητα: Δεκαπενθήμερο
Μέγεθος: 17,6 x 26,5
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Εκδότης: Hachette Fascicoli srl
Αρχική τιμή: 9,99€



ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ
Daredevil
Φύλακας Δαίμονας


Επιμέλεια παρουσίασης: Παναγιώτης Πλαφουτζής

🔎4093

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...