Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Νέες εκδόσεις 866: Αεροπλάνα Β' Παγκοσμίου Πολέμου #1

Supermarine Spitfire Mk Vb

Τα μυθικά καταδιωκτικά και βομβαρδιστικά
της μεγαλύτερης σύρραξης στην ιστορία.


Η ΣΥΛΛΟΓΗ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΠΕΣΤ-ΣΕΛΕΡ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ

Μαζί με κάθε αεροπλάνο, ένα μοναδικό τεύχος γεμάτο πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα σκάφη, τα όπλα, τις μηχανές, αλλά και τους πιλότους και τις αποστολές τους.

Όλα τα μοντέλα των αεροπλάνων είναι χυτοπρεσαριστά, με βάση καλούπια που έχουν κατασκευαστεί με όλες τις λεπτομέρειες, μετά από επίπονη έρευνα όλων των διαθέσιμων ιστορικών και τεχνικών στοιχείων, από διεθνές επιτελείο ειδικών. Τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί σε προγράμματα 3D τελευταίας τεχνολογίας, από τα οποία δημιουργούνται τα καλούπια της βιομηχανικής παραγωγής.
Το υλικό κατασκευής είναι ένας υπερ-σύγχρονος συνδυασμός ειδικών πλαστικών τελευταίας τεχνολογίας και μεταλλικών κραμάτων. Τα πλαστικά μέρη είναι από το περίφημο ABS (Ακρυλονιτρίλιο βουταδιένιο στυρένιο - Acrylonitrile butadiene styrene), ενώ ο μεταλλικός σκελετός είναι από κράματα ψευδαργύρου. Ο μεταλλικός σκελετός ενισχύει πολύ την αντοχή, πράγμα που είναι απαραίτητο σε κατασκευές όπως τα αεροπλάνα που έχουν μεγάλα ανοίγματα φτερών.
Στη χυτοπρεσσαριστή διαδικασία παραγωγής, το ABS θερμαίνει ώστε να έλθει σε θερμοπλαστική κατάσταση και στη συνέχεια ωθείται με μεγάλη πίεση μέσα στο καλούπι, με ταυτόχρονη τοποθέτηση του μεταλλικού σκελετού από κράμα ψευδαργύρου. Χάρη στην μεγάλη τεχνολογική εξέλιξη τα μοντέλα παραγωγής μπορούν να έχουν εξαιρετική λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα διάφορα κινούμενα μέρη, όπως έλικες και ρόδες, μπορούν να τοποθετηθούν με ακρίβεια από βιομηχανικά ρομπότ συναρμολόγησης.
Μετά την έκχυση, το υλικό ψύχεται και το μοντέλο βγαίνει από το καλούπι, προκειμένου περάσει στο φινίρισμα. Η τελική μορφή δίνεται από σύγχρονα βιομηχανικά ρομπότ βαφής υπερ-υψηλής ανάλυσης, που έχουν την ικανότητα να εκτυπώσουν με σαφήνεια ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και τα σύγχρονα μοντέλα δείχνουν σημαντικά πιο ρεαλιστικά από μοντέλα του παρελθόντος.
Προκειμένου να φτάσουν τα μοντέλα στα χέρια των συλλεκτών σε τέλεια κατάσταση, για καθένα απ’ αυτά σχεδιάζεται ένα ειδικό μεγάλο μπλίστερ δύο μερών που παρακολουθεί τις λεπτομέρειες κάθε αεροπλάνου, προσφέροντας την μέγιστη αντοχή σε μεταφορά και διανομή στα περίπτερα.
Χώρα κατασκευής των μοντέλων είναι η Κίνα.

Σαράντα υπέροχες μινιατούρες εκπληκτικής ακρίβειας.
Χυτοπρεσαριστά σε κλίμακες 1:72, 1:144 και 1:200

Το συνοδευτικό περιγραφικό φυλλάδιο, με λεπτομέρειες για την σειρά

Το πρώτο αεροπλάνο της συλλογής:

SUPERMARINE SPITFIRE MK VB
Κλίμακα 1:72
Τύπος: αναχαιτιστικό καταδιωκτικό
Χώρα κατασκευής: Μεγάλη Βρετανία
Εργοστάσιο κατασκευής: Supermarine
Παρήχθησαν: 20.909 μονάδες
Το Supermarine Spitfire Mk Vb είναι το πιο διάσημο καταδιωκτικό αεροπλάνο της βρετανικής Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (Royal Air Force). Έδρασε σε όλα τα θέατρα επιχειρήσεων στη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 28/08/2020
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Σελίδες: 16
Εκδότης: Radnet
Αρχική τιμή 1ου τεύχους: 4,95€

🔎3913

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...