Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Νέες εκδόσεις 858: Η Επίσημη Συλλογή Graphic Novels της Marvel #23


Μυστικός Πόλεμος

Ο συνταγματάρχης Νικ Φιούρι, διευθυντής της Ασπίδας, ανακαλύπτει πως μια μοχθηρή δύναμη χρηματοδοτεί μερικούς από τους πιο επικίνδυνους υπερεγκληματίες του κόσμου. Έτσι, οργανώνει μια ομάδα που αποτελείται από τους Σπάιντερ-Μαν, Γούλβεριν, Ντερντέβιλ, Κάπταιν Αμέρικα και Λουκ Κέιτζ, σε μια μυστική αποστολή με στόχο να αντιμετωπίσει την απειλή. Όμως, ένα χρόνο αργότερα, το παρελθόν έρχεται να τον στοιχειώσει, καθώς γεγονότα βάζουν σε κίνδυνο τους ίδιους αλλά και όσους αγαπούν!...

Η επική σειρά, συνεχίζεται. Πρόκειται για την "The Official Marvel Graphic Novel Collection", που αρχικά έχει αποφασιστεί να κυκλοφορήσουν 60 τόμοι στη χώρα μας.
Οι τόμοι είναι σκληρόδετοι και η ράχη τους σχηματίζει μια ενιαία εικόνα με χαρακτήρες της Marvel, ζωγραφισμένη από τον Gabriele Dell'Otto. Κυκλοφορεί ένας νέος τόμος κάθε 15πενθήμερο. Κάθε τόμος κοστίζει 9,99€.
Οι τόμοι αυτοί αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους της Marvel, καθώς η έκδοση κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η μετάφραση, η σελιδοποίηση και η επιμέλεια έκδοσης γίνονται από την Anubis, ενώ κάθε τόμος περιέχει επιπλέον υλικό (πληροφορίες, συνεντεύξεις, σχέδια κτλ).


Πρωτότυπος τίτλος σειράς: The Official Marvel Graphic Novel Collection
Πρωτότυπος τίτλος βιβλίου: Secret War
Πρωτότυπα τεύχη: Secret War #1-5
Ημερομηνία κυκλοφορίας πρωτότυπων τευχών: Απρίλιος 2004 - Δεκέμβριος 2005
Σενάριο: Brian Michael Bendis
Εικονογράφηση: Gabriele Dell'Otto
Ημερομηνία έκδοσης: 17/07/2020
Περιοδικότητα: Δεκαπενθήμερο
Μέγεθος: 17,6 x 26,5
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Εκδότης: Hachette Fascicoli srl
Αρχική τιμή: 9,99€


ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ
Avengers
Μάχη στο χρόνο, Μέρος Δεύτερο

Επιμέλεια παρουσίασης: Παναγιώτης Πλαφουτζής

🔎3894

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...