Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Νέες εκδόσεις 852 / Βιβλιοκριτική: Η Επίσημη Συλλογή Graphic Novels της Marvel #21


The Incredible Hulk
Πλανήτης Χαλκ, Μέρος Δεύτερο

Ο αγώνας για την απελευθέρωση του Σακάρ συνεχίζεται!
Καθώς η τελική μάχη πλησιάζει, ο Χαλκ και οι Πολεμοδέσμιοι θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι απέναντι στη δύναμη των στρατιών του Κόκκινου Βασιλιά. Μα, ακόμα κι αν καταφέρουν να τον νικήσουν, θα μπορέσει ο Χαλκ να φέρει την ειρήνη σε αυτόν τον διαλυμένο πλανήτη;

Η επική σειρά, συνεχίζεται. Πρόκειται για την "The Official Marvel Graphic Novel Collection", που αρχικά έχει αποφασιστεί να κυκλοφορήσουν 60 τόμοι στη χώρα μας.
Οι τόμοι είναι σκληρόδετοι και η ράχη τους σχηματίζει μια ενιαία εικόνα με χαρακτήρες της Marvel, ζωγραφισμένη από τον Gabriele Dell'Otto. Κυκλοφορεί ένας νέος τόμος κάθε 15πενθήμερο. Κάθε τόμος κοστίζει 9,99€.
Οι τόμοι αυτοί αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους της Marvel, καθώς η έκδοση κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η μετάφραση, η σελιδοποίηση και η επιμέλεια έκδοσης γίνονται από την Anubis, ενώ κάθε τόμος περιέχει επιπλέον υλικό (πληροφορίες, συνεντεύξεις, σχέδια κτλ).
Στο επιπλέον υλικό αυτού του τεύχους:
-Εξώφυλλα
-Ο εικονογράφος: Carlo Pagulayan
-Ο σεναριογράφος: Προσχέδια του Greg Pak για το "Planet Hulk"
-Παρελθόν: Οι αγαπημένες του Απίστευτου Χαλκ


Σελίδες Νοσταλγίας: Η πρωτότυπη, γεμάτη ένταση και συγκινήσεις ιστορία, συνεχίζεται. Η επανάσταση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Από τη μία πλευρά ο Κόκκινος Βασιλιάς με τα πανίσχυρα στρατεύματά του και από την άλλη ο Hulk με την συνεχώς αυξανόμενη δύναμη των Πολεμοδέσμιων και των υπόλοιπων συμμάχων του. Η μοίρα ολόκληρου του πλανήτη κρέμεται σε μια κλωστή, καθώς πλησιάζει η ώρα εκείνη που ο Hulk θα πρέπει να επιλέξει αν θα αποδεχτεί το πεπρωμένο του και θα γίνει ο αναμενόμενος Σακάρσον...
Η όμορφη εικονογράφηση και το δυνατό σενάριο δεν σου επιτρέπουν ν' αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια, παραβλέποντας τα στοιχεία υπερβολής που και εδώ είναι διάσπαρτα στην ιστορία. Ο αναγνώστης ίσως κουραστεί λίγο με τις ατελείωτες μάχες, όμως θα αποζημιωθεί από τις συνεχείς ανατροπές και τις εκπλήξεις.
Η ποιότητα της έκδοσης κινείται σε πολύ υψηλά στάνταρτ και η ιστορία συνοδεύεται και από σελίδες με έξτρα πληροφοριακό υλικό.
Κριτική: ✰✰✰✰✰✰✰✮✮✮ 7/10


Πρωτότυπος τίτλος σειράς: The Official Marvel Graphic Novel Collection
Πρωτότυπος τίτλος βιβλίου: The Incredible Hulk - Planet Hulk, Part 2
Πρωτότυπα τεύχη: The Incredible Hulk Vol. 2 #100-105, Amazing Fantasy Vol. 2 #15
Ημερομηνία κυκλοφορίας πρωτότυπων τευχών: Ιανουάριος - Ιούνιος 2007, Ιανουάριος 2006
Σενάριο: Greg Pak
Εικονογράφηση: Aaron Lopresti, Carlo Pagulayan, Gary Frank
Ημερομηνία έκδοσης: 19/06/2020
Περιοδικότητα: Δεκαπενθήμερο
Σελίδες: 184
Μέγεθος: 17,6 x 26,5
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Εκδότης: Hachette Fascicoli srl
Αρχική τιμή: 9,99€


ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ
New X-Men
Ε Όπως Εξάλειψη

Επιμέλεια παρουσίασης: Παναγιώτης Πλαφουτζής

🔎3882

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...