Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Μικρές Αγγελίες (Ν186)


Η ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΦΤΕΡΝΑ

Πωλείται:
Βιβλίο "Η σιδερένια φτέρνα"
Τιμή: 3,00€

Σχόλια: "Η Σιδερένια Φτέρνα" είναι ένα βασικό έργο, στο οπλοστάσιο της σοσιαλιστικής βιβλιογραφίας. Η συγκλονιστική ιστορία του βιβλίου διαδραματίζεται από το 1912 έως το 1918, όπου η φασιστική και μιλιταριστική ολιγαρχία σε συνεννόηση με τα επιδοτούμενα και εξαρτημένα από την εξουσία εργατικά σωματεία, καταπιέζει αδίστακτα τη δημοκρατία και τους ελεύθερους θεσμούς στις ΗΠΑ, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις.
Οι αναγνώστες που θεωρούν τον Τζακ Λόντον ως συγγραφέα ιστοριών με θέμα τη φύση, θα εκπλαγούν από την πολιτική του φαντασία. Στο συγκεκριμένο βιβλίο δημιούργησε το πλέον αμφιλεγόμενο μυθιστόρημα, που όταν πρωτοεκδόθηκε στις ΗΠΑ, προκάλεσε ατέλειωτες συζητήσεις, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία του σε πολλές περιοχές και πήρε εύσημα από τον Ευγένιο Β. Ντεμπς και τον Λέον Τρότσκι!
Η "Σιδερένια Φτέρνα" είναι το μοναδικό αμερικανικό μυθιστόρημα που συμπεριέλαβε ο Μπουχάριν στην ολοκληρωμένη βιβλιογραφία του για τον κομουνισμό και το πρώτο κατηγορητήριο κατά του καπιταλισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τίτλος πρωτοτύπου: The iron heel. Συγγραφέας: Jack London. Μετάφραση: Κώστας Αλάτσης. Εκδότης: Σύγχρονη Εποχή, 1996. Σελίδες: 320. Αρχική τιμή: €15,28. Σε καλή κατάσταση, με μικροφθορές στο εξώφυλλο.
Συνάντηση σε σταθμό μετρό. Για αποστολές στην επαρχία, τα έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση λίγων ημερών, έπειτα από συνεννόηση.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
➤ΚΑΛΗ
ΜΕΤΡΙΑ
ΚΑΚΗ
ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν e-mail στο
selidesnostalgias@gmail.com
με τίτλο "Για την αγγελία Ν186"

🔎3092

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...