Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ήταν φανταστική η επετειακή συναυλία των Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ!


Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας συναντήθηκαν μαζί στη σκηνή μετά από χρόνια και ξεσήκωσαν το ΟΑΚΑ.
Οι Πυξ Λαξ έδωσαν μια μοναδική καλοκαιρινή συναυλία χθες, Πέμπτη, με άκρως εορταστικό χαρακτήρα. Το αχτύπητο δίδυμο της ελληνικής ροκ μουσικής γιόρτασε στη σκηνή του ΟΑΚΑ, παρέα με χιλιάδες φαν του, τα 30 χρόνια από την ίδρυση του και τα πρώτα του βήματα στην ελληνική μουσική. Κανείς από τους φίλους των Πυξ Λαξ, δεν έλειπε από την χθεσινή γιορτή. Το αγαπημένο συγκρότημα εμφανίστηκε μετά από χρόνια στη σκηνή, για μία συναυλία χωρίς τον αείμνηστο Μάνο Ξυδούς.
Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, δυο παιδικοί φίλοι με την ίδια αγάπη για τη μουσική και τη ροκ, έφτιαξαν το δικό τους συγκρότημα, τους Πυξ Λαξ, το 1988. Έκτοτε ερμήνευσαν τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και μπήκαν στην καρδιά των ανθρώπων. Μετά από δεκαπέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας και μόλις λίγες μέρες πριν, κυκλοφόρησαν ένα νέο δίσκο με τίτλο «Μία Ημέρα Πριν Το Χειμώνα». Πολλά από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ προβλέπεται ήδη να γίνουν επιτυχίες.
Μαζί τους στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου ανέβηκαν οι: Παναγιώτης Σπυρόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Γιαννόπουλος (τύμπανα), Νίκος Γιαννάτος (μπάσο), Νίκος Σάλτας (πλήκτρα) και Χάρης Μιχαηλίδης (ηλεκτρική κιθάρα). Οι Πυξ Λαξ είχαν ετοιμάσει μια ιδιαίτερη βραδιά για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή τους, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Μπάμπη Στόκα, των δύο βασικών τραγουδιστών του συγκροτήματος.
Το συγκρότημα που αγαπήθηκε όσο λίγα στα 90's, «ξεσήκωσε» πραγματικά όλο το ΟΑΚΑ με το μεγαλύτερο χαμό να γίνεται σε τραγούδια όπως το «Πούλα με», το «Μοναξιά μου όλα», το «Δεν θα δακρύσω πια για σένα» και το «Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις».
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το κούρεμα του Φίλιππου Πλιάτσικα ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή χωρίς την χαρακτηριστική μακριά κόμη του. Το αγαπημένο συγκρότημα έμεινε στη σκηνή για περισσότερο από δυόμισι ώρες, ενώ στο τέλος αναγκάστηκαν να ξαναβγούν δύο φορές για να τραγουδήσουν, καθώς το κοινό τους καλούσε ρυθμικά να συνεχίσουν! Κανείς δεν ήθελε να τελειώσει η συναυλία αυτή...


🔎3005

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...