Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Νέες εκδόσεις 118: Ο Μικρός Ήρως #26 (126-130)


Τα τεύχη 126 έως 130 του θρυλικού ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ,
δεμένα σε έναν συλλεκτικό τόμο

Ο Γιώργος Θαλάσσης επιστρέφει για να μας θυμίσει τις περιπέτειές του. Συνεχίστε τη συλλογή του θρυλικού ιστορικού περιοδικού του Στέλιου Ανεμοδουρά, που μάγεψε, συγκίνησε, παρηγόρησε, εμψύχωσε και δίδαξε δύο ολόκληρες γενιές.
Το θρυλικό Παιδί-Φάντασμα, ο Μικρός Ήρωας Γιώργος Θαλάσσης και οι βασικοί σύντροφοί του στις περιπέτειες, η γλυκιά Κατερίνα και ο διαρκώς πεινασμένος Σπίθας, οι ήρωες μιας αντιστασιακής παρέας Ελληνόπουλων, σας περιμένουν στις περιπέτειές τους στην περίοδο της Κατοχής.
Το ανάγνωσμα του Στέλιου Ανεμοδουρά με τα σκίτσα του Βύρωνα Απτόσογλου σφράγισε μια μεγάλη περίοδο της ελληνικής ιστορίας, γαλούχησε χιλιάδες νέους και ανέδειξε την αγάπη για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη, την περηφάνια για την πατρίδα και την πίστη στην εθνική ομοψυχία.

Σε αυτό τον τόμο, ο Γιώργος Θαλάσσης, το ξακουστό Παιδί-Φάντασμα, η Κατερίνα και ο αιωνίως πεινασμένος Σπίθας συνεχίζουν την ηρωική τους πορεία.
Απολαύστε τα τεύχη:
-126: Πόλεμος μέχρι θανάτου
-127: Ο Σπίθας και ο Γορίλλας
-128: Ο Κατάσκοπος Φάντασμα
-129: Το Νούμερο 13
-130: Ο Κατάσκοπος-Φάντασμα εκδικείται

Κυκλοφορεί από την 1η Οκτωβρίου στην Αθήνα και από τις αρχές Νοεμβρίου στην υπόλοιπη Ελλάδα. Σε περίπου μία εβδομάδα θα κυκλοφορήσει και στην Κύπρο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...