Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Μιχάλης Ρακιντζής σε μια μοναδική συναυλία, για να μας πει S.A.G.A.P.O!


Ο Μιχάλης Ρακιντζής, ο καλλιτέχνης που μας έχει προσφέρει μερικές από τις πιο εμβληματικές καλοκαιρινές επιτυχίες, έρχεται να μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Στις 18 Σεπτεμβρίου 2024, ο αγαπημένος συνθέτης και τραγουδιστής ετοιμάζει μία συναυλία που θα συνδυάσει τη συναισθηματική μπαλάντα με τη σύγχρονη τεχνολογία (κάτι που πάντα ήξερε να κάνει με τον καλύτερο τρόπο).

Η εμφάνιση του Μιχάλη Ρακιντζή αναμένεται να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές της καριέρας του. Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει όχι μόνο τις αγαπημένες επιτυχίες του, όπως τα "Προκαλείς", "Δικός σου για πάντα", "14 Φλεβάρη", "S.A.G.A.P.O", "Ο Πουφ", "Τυχερούλα" και "Τι σου λείπει", αλλά και μία πρωτοποριακή προσέγγιση στη συναυλία. Με τη βοήθεια AI (Artificial Intelligence) videos και motion graphics visuals που θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνες, το κοινό θα βιώσει μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία.

Εκτός από τον Μιχάλη Ρακιντζή, στην εκδήλωση θα συμμετέχει και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, προσφέροντας τις δικές του χαρακτηριστικές επιτυχίες από τα 90s. Οι δυο τους θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη νοσταλγία και ένταση, αναστατώνοντας ευχάριστα τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.


Η συναυλία υπόσχεται να είναι το απόλυτο μουσικό γεγονός της χρονιάς. Θέλετε και άλλους λόγους για να συναντηθούμε όλοι, στην μεγαλύτερη S.A.G.A.P.O εμφάνιση του Μιχάλη; Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία!

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€
Πληροφορίες & προπώληση εισιτήριων εδώ:
https://www.more.com/music/mixalis-rakintzis-texnopoli-dimou-athinaion/
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324
press@athens–technopolis.gr, www.athens–technopolis.gr
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»,
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»,
Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»


👬


Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Σαν σήμερα, το 1988... Φεύγει πρόωρα από τη ζωή ο Charles Roger Hargreaves


Ο Τσαρλς Ρότζερ Χάργκρεβς (9 Μαΐου 1935 – 11 Σεπτεμβρίου 1988) ήταν Βρετανός σκιτσογράφος/εικονογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Δημιούργησε τη σειρά Μικροί Κύριοι, Μικρές Κυρίες, που προορίζεται για μικρούς αναγνώστες. Οι απλές και χιουμοριστικές ιστορίες, με τολμηρές, έντονα έγχρωμες εικόνες, έχουν πωλήσεις άνω των 85 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως!

Σήμερα θυμόμαστε αυτόν τον άνθρωπο που αγαπούν ιδιαίτερα τα παιδιά σε πολλές χώρες του κόσμου -και οι γονείς τους επίσης! Ποιος γονιός που μιλά μία από τις 20 τουλάχιστον γλώσσες που μεταφράστηκε, δεν γνωρίζει την σειρά "Μικροί κύριοι και μικρές κυρίες";
Μικρές αστείες ιστοριούλες, σε μικρά όμορφα εικονογραφημένα βιβλία που τις διαβάζεις και δεν τις ξεχνάς ποτέ!


Ο κύριος Τσαπατσούλης, η κυρία Παλαβούλα, ο κύριος Ξεχασιάρης, η κυρία Χαχανούλα, η κυρία Ξεμυαλισμένη, ο κύριος Σκανταλιάρης, η κυρία Εργατική, ο κύριος Κεφάτος, ο κύριος Γαργαλίτσας, είναι λίγες από τις πολλές ιστορίες που συνήθως έχουν ένα διδακτικό νόημα στο τέλος. Συνολικά οι χαρακτήρες είναι 46 κύριοι και 33 κυρίες.


Η επιτυχία των μικρών αυτών βιβλίων δεν άργησε να πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Τα στρογγυλά ανθρωπάκια του Hargreaves με τα χεράκια και τα ποδαράκια έγιναν τηλεοπτική σειρά αλλά και σειρά γραμματοσήμων!
Ο Charles Roger Hargreaves γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1935 και πέθανε σαν σήμερα, στις 11 Σεπτεμβρίου 1988. Ήταν μόλις 53 ετών...

👬


Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

SN DIECAST CARS 34. First Batmobile (Hot Wheels 2024)


Ποιο ήταν το πρώτο Batmobile; Πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά να το οδηγεί ο Batman; Σε ποιο πραγματικό αυτοκίνητο μοιάζει να βασίστηκαν οι σχεδιαστές του κόμικς; Πόσες φορές έχει κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο casting σε Hot Wheels;
Unboxing και απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, σε αυτό το video...
Αλήθεια, εσείς έχετε κάνει εγγραφή στο κανάλι μας;



🚔


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...