Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

SN DIECAST CARS 33. Unboxing Matchbox Collectors 2024 - Mix 3


Παρουσιάζουμε τα νέα μοντέλα της σειράς Matchbox Collectors 2024 (Mix 3). Περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

1969 Audi 100 Coupe S
1980 Mercedes-Benz 450 SEL
1993 BMW E30 M3
2000 Mercedes-Benz Unimog U300
1932 Ford Model Roadster

Δείτε το video που ακολουθεί. Αλήθεια, εσείς έχετε κάνει εγγραφή στο κανάλι μας;



🚔


Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Εξωγήινοι / Exogini (El Greco)


Οι αγαπημένες μικρές φιγούρες των παιδικών μας χρόνων είναι εδώ! Ελληνικής κατασκευής, φτιαγμένες από μαλακό πλαστικό, με όμορφες λεπτομέρειες. Αν και η συλλογή αποτελούνταν από 40 διαφορετικά σχέδια, η ποικιλία των χρωμάτων μας έδινε την αίσθηση ότι οι εξωγήινοι αυτοί ήταν πραγματικά αμέτρητοι! Όπως ακριβώς ανέφερε και η διαφημιστική καμπάνια της παραγωγού εταιρείας:

ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ; ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;
Είναι χιλιάδες - Αμέτρητοι! Ίσως εκατομμύρια! Κανείς δεν ξέρει!
Είναι απίστευτα μικροσκοπικοί και άτρωτοι. Εμφανίζονται παντού, εκεί που δεν τους περιμένεις.
Δεν υπάρχει ούτε μια γωνιά στη Γη να τους ξεφύγεις!

(*Στο video συμπεριλάβαμε φωτογραφίες που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο. Δεν έγινε για εμπορικούς σκοπούς και αν κάποιος αναγνωρίσει δική του φωτογραφία, παρακαλούμε να μας γράψει στα σχόλια για να αναφέρουμε το όνομά του στην περιγραφή του video).



🔎


Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

SN DIECAST CARS 32. Hot Wheels Premium - Car Culture Team Transport #62


Στο βίντεο παρουσιάζουμε το φανταστικό σετ Hot Wheels Premium - Car Culture Team Transport #62, με το Fiat 131 Abarth και το Second Story Lorry. Το σετ κυκλοφόρησε το 2024.
Δείτε το video που ακολουθεί. Αλήθεια, εσείς έχετε κάνει εγγραφή στο κανάλι μας;



🚔


Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών - Ο Πόλεμος των Ροχίριμ (LOTR The War of the Rohirrim) Trailer


«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Ο πόλεμος των Ροχίριμ» («The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim»), μας επαναφέρει στον επικό κόσμο της κινηματογραφικής τριλογίας που βασίστηκε στα σπουδαία βιβλία του J.R.R. Tolkien.

Ο Πίτερ Τζάκσον μας καλεί σε ένα πρωτοποριακό live-action ταξίδι πίσω στη Μέση Γη, μέσα από τα μάτια του Κέντζι Καμιγιάμα (Kenji Kamiyama). Τοποθετημένη 183 χρόνια πριν τα γεγονότα της πρωτότυπης τριλογίας, η ταινία διηγείται τη μοίρα του Οίκου του Χελμ Χάμερχαντ, του θρυλικού βασιλιά του Ρόχαν.
Μετά την ξαφνική επίθεση του Γουλφ, ενός έξυπνου και αδίστακτου λόρδου που θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, ο Χελμ αναγκάζεται μαζί με τον λαό του να αντισταθούν στους επιδρομείς οχυρωμένοι μέσα στο αρχαίο οχυρό του Χόρνμπεργκ (ένα ισχυρό φρούριο που έγινε αργότερα γνωστό ως Χελμς Ντιπ). Απεγνωσμένη η Ήρα, η κόρη του Χελμ, πρέπει να συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις της και να ηγηθεί της αντίστασης ενάντια σε έναν φονικό εχθρό που σκοπεύει να τους εξολοθρεύσει.


Η ταινία αναδεικνύει την καλλιτεχνική δημιουργία της Sola Entertainment, αγκαλιάζοντας το οπτικό στυλ που θυμίζει τα παραδοσιακά anime. Οι Phoebe Gittins και Arty Papageorgiou έχουν δημιουργήσει ένα σενάριο βασισμένο στην εμβληματική τριλογία του J.R.R. Tolkien, δίνοντας ζωή στην αφήγηση που προηγείται της επικής ιστορίας που γνωρίζουμε. Στον τομέα της φωνητικής υποκριτικής, ο Brian Cox δανείζει το ταλέντο του ως Helm Hammerhand, ενώ η γοητευτική Miranda Otto επιστρέφει στον ρόλο της ως Έογουιν από τη ζωντανή κινηματογραφική τριλογία, ξεναγώντας μας σε αυτή τη συναρπαστική ιστορία. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Gaia Wise, Luke Pasqualino και μια σειρά από άλλα ταλαντούχα άτομα, ο καθένας από τους οποίους προσθέτει βάθος στους χαρακτήρες που διαμορφώνουν αυτό το μαγευτικό πρελούδιο.


Μέσα από αυτή την ταινία κινουμένων σχεδίων, που αποτελεί φόρο τιμής στη διαχρονική κληρονομιά του αριστουργήματος του Τζ. Ρ.Ρ. Τόλκιν, εμβαθύνουμε στην πλούσια αυτή ιστορία, αποκαλύπτοντας την προέλευση του Χελμς Ντιπ. Η ταινία θα δελεάσει τόσο τους οπαδούς των πρωτότυπων έργων όσο και τους νεοεισερχόμενους στη μυθολογία της Μέσης Γης.

Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την περίοδο των εορτών, στις 12 Δεκεμβρίου 2024, στα Village Cinemas.
Δείτε εδώ το trailer που μόλις κυκλοφόρησε:



🔎


Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Ελληνικά Comic Books 551: Θαυμαστός Καινούργιος Κόσμος (2023)


Ο Θαυμαστός Καινούργιος Κόσμος, το διαχρονικό αριστούργημα του Aldous Huxley, «ένα από τα πιο προφητικά δυστοπικά έργα του 20ού αιώνα» (Wall Street Journal), για πρώτη φορά σε μορφή graphic novel!

O Θαυμαστός Καινούργιος Κόσμος (1932) είναι ένα από τα πιο σημαντικά και βαθυστόχαστα λογοτεχνικά έργα του εικοστού αιώνα. Θίγοντας θέματα όπως ο ηδονισμός, ο έλεγχος των μαζών, η ανθρώπινη ταυτότητα και η τεχνολογία, το κλασικό μυθιστόρημα του Aldous Huxley αντανακλά την εποχή που γράφτηκε, αλλά είναι και μια τρομακτικά επίκαιρη προειδοποίηση για όσα συμβαίνουν στην εποχή μας. Η διασκευή του Fred Fordham, με την ιδιαίτερη αισθητική της εικονογράφησής του, δίνει την ευκαιρία σε μια νέα γενιά αναγνωστών να γνωρίσουν αυτό το εκπληκτικό έργο και τους προβληματισμούς που θέτει.

Ο Fred Fordham γεννήθηκε το 1985 και ζει στο Βόρειο Λονδίνο. Ενώ σπούδαζε Πολιτικές Επιστήμες και Φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο, έβγαζε τα προς το ζην ως ζωγράφος πορτρέτων. Ανακάλυψε τα κόμικς κατά τη διάρκεια των σπουδών του, όταν διάβασε το "Περσέπολις" της Marjane Satrapi. Έχει εργαστεί ως συντάκτης και εικονογράφος σε διάφορα έντυπα. Το 2018 διασκεύασε και εικονογράφησε το "Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια" της Harper Lee (κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις ΟΞΥ) και πρόσφατα ολοκλήρωσε το σενάριο του graphic novel "Ο Μεγάλος Γκάτσμπι".

Σχεδιαστής: Fred Fordham
Συγγραφέας: Aldous Huxley
Μεταφραστής: Βασίλης Μπαμπούρης
ISBN: 9789604369607
Σελίδες: 136
Εξώφυλλο: Μαλακό
Μέγεθος: 17x24 cm
Ημερομηνία έκδοσης: 09/2023
Εκδότης: Οξύ

💬4677


Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Νέες εκδόσεις 1113: Μύθοι και Ήρωες #2


ΙΚΑΡΟΣ: Χαμηλές πτήσεις

Υπάρχει μια χώρα όπου τα όντα είναι μυθικά. Όπου πλάσματα μισά άνθρωποι και μισά ζώα συναναστρέφονται με ημίθεους.
Ορισμένοι έχουν υπεράνθρωπες δυνάμεις και άλλοι μετατρέπουν σε χρυσάφι ό,τι αγγίζουν.
Εδώ κατοικούν ο Άτλαντας, ο Ηρακλής, η Αφροδίτη, ο Μινώταυρος και όλοι οι άλλοι Μύθοι και Ήρωες, στους πρόποδες του Ολύμπου, υπό την ηγεσία ενός Δία στα πρόθυρα της κατάθλιψης…

Νέα σειρά παιδικών βιβλίων εμπνευσμένη
από την ελληνική μυθολογία

Η BRAINFOOD ΕΚΔΟΤΙΚΗ και οι εκδόσεις Φουρφούρι με χαρά ανακοινώνουν την έκδοση της διάσημης εικονογραφημένης σειράς των εκδόσεων Bamboo Édition “Les Petits Mythos”, στα ελληνικά, υπό τον τίτλο «Μύθοι και Ήρωες» και στα αγγλικά, υπό τον τίτλο «Myths and Heroes». Μια καταπληκτική σειρά, με σκληρό εξώφυλλο, προσεγμένη παραγωγή και απίθανη, έγχρωμη εικονογράφηση.

Πρόκειται για μια χιουμοριστική παιδική σειρά βιβλίων τα οποία βασίζονται στην ελληνική μυθολογία. Κεντρικοί ήρωες είναι ο Μινώ, ο Μινώταυρος και ο Άτλαντας, δυο αταίριαστοι, αν και αχώριστοι, φίλοι που ζουν στη σκιά του Ολύμπου. Θέλουν να αποκτήσουν τη φήμη, τη δόξα και τις δυνάμεις των Θεών του Ολύμπου, όμως κάθε προσπάθειά τους πέφτει στο κενό… Γκαφατζήδες, αλλά ατρόμητοι, μπλέκονται στα πόδια του Δία, στην τρίαινα του Ποσειδώνα, στα φτερά του Ίκαρου, στα… σαγόνια της Λερναίας Ύδρας και πάντα, την τελευταία στιγμή, γλιτώνουν από την καταστροφή!
Στις περιπέτειές τους θα γνωρίσουν όλους τους Θεούς και τους Ήρωες της μυθικής αρχαίας Ελλάδας και, μέσα από τους άθλους και τις αποτυχίες τους, θα μας συστήσουν όλους τους πρωταγωνιστές της ελληνικής μυθολογίας.

ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΜΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ:
Ικαροτσακισμένος, Ικαροδαρμένος, Ικαροκρουσμένος μερικές φορές, ενώ το όνειρό του είναι απλώς να πετάξει πέρα απ’ τον ήλιο. Οι επίδοξοι θεοί και ήρωες παρακολουθούν τις πολυάριθμες καταστροφικές του απόπειρες, αλλά και τα πρώτα βήματα του Οδυσσέα, μελλοντικού μεγάλου θαλασσοπόρου, ο οποίος προς το παρόν θα επιθυμούσε μόνο να απαλλαγεί απ’ τη ναυτία του. Και ο Μινώ ο Μινώταυρος μέσα σ’ όλα αυτά; Χωρίς μαγικές ικανότητες, χωρίς ελεύθερο πόστο θεού, είναι άραγε καταδικασμένος να παραμείνει ένα ον μισό άνθρωπος και μισό ταύρος που κατοικεί σε λαβύρινθο; Φοβερή καριέρα! Πράγματι, καθόλου προφανές για έναν μύθο να γίνει θρύλος!

Σενάριο: Cazenove
Σχέδια: Larbier
Χρώματα: Alexandre Amouriq & Mirabelle
Μετάφραση: Χαρά Σκιαδέλλη
Ημερομηνία έκδοσης: 09/07/2023
Διαστάσεις: 21,5×28,5
Σελίδες: 56
ISBN: 9786185488833
Εκδότης: Εκδόσεις Φουρφούρι
Αρχική τιμή: 14,43€

💬4676


Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Η… βιβλιογραφία των κόμικς 49: Η σημειωτική των κόμικς


Η σημειωτική των κόμικς είναι ένα πεδίο το οποίο έχει εξετασθεί ελάχιστα. Αυτό το βιβλίο θέτει τις βάσεις της έρευνας, ξεκινώντας από τις κλασικές έννοιες της εκφοράς και της αφηγηματικότητας, για να συμπεριλάβει το ιδιαίτερο νόημα της αφήγησης μέσω των κόμικς. Το κάνει μέσα από τις αναλογίες και τις αντιπαραθέσεις που προκύπτουν από τη σύγκριση με τον κινηματογράφο και το μυθιστόρημα. Στη συνέχεια ερευνά τα γραφικά χαρακτηριστικά των κόμικς στην ιδιόμορφη αλληλεπίδραση που αναπτύσσεται μεταξύ εικόνας και γραφής. Καταλήγει με τη δημιουργία του ρυθμού, τη διαχείριση της προσοχής του αναγνώστη και τις τεχνικές καθοδήγησης των αφηγηματικών εντάσεων, που ίσως είναι κοινές σε όλα τα αφηγηματικά είδη, αλλά παρ’ όλα αυτά αποδεικνύονται διαφορετικές ανά περίπτωση.
Το βιβλίο ―που απευθύνεται σε επαρκείς αναγνώστες και ειδικούς― προσπαθεί να αντιμετωπίσει με έναν απλό τρόπο ιδιαιτέρως πολυσύνθετα προβλήματα, αντιπαραβάλλοντας μια θεωρία του κειμένου σε μορφή κόμικς με τις υπάρχουσες θεωρίες του κινηματογράφου, του μυθιστορήματος και του ποιητικού κειμένου.

Ο Ντανιέλε Μπαρμπιέρι είναι ένας από τους σημαντικότερους μελετητές των κόμικς στην Ιταλία. Σπούδασε φιλοσοφία και σημειωτική με καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο. Ως σημειολόγος, το αντικείμενό του είναι η οπτική επικοινωνία, επίσης όμως ασχολείται με την ποίηση και τη μουσική. Γύρω από αυτά τα θέματα έχει εκδώσει μέχρι στιγμής 22 βιβλία και έχει γράψει περισσότερα από 400 άρθρα. Διδάσκει στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Μπολόνια, στο Πανεπιστήμιο ISIA του Ουρμπίνο και στο Πανεπιστήμιο του Σαν Μαρίνο. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.

Συγγραφέας: Daniele Barbieri
Μετάφραση: Γιάννης Μιχαηλίδης
Επιμέλεια έκδοσης: Δημήτρης Αρβανίτης
Εικονογράφηση εξωφύλλου: Tasmar
Σελίδες: 192
ISBN: 978-618-5623-38-8
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1η Σεπτεμβρίου 2023
Εκδότης: Jemma Press
Τιμή: 15,50€

💬4675


Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Νέες εκδόσεις 1112: Κατάφρακτος #1


Ένας βυζαντινός στρατιώτης, σκοτωμένος στον πόλεμο, επιστρέφει από τους νεκρούς, για να δει για τελευταία φορά τη σύζυγο του.
Μια ιστορία φαντασίας και τρόμου, με πρωταγωνιστή έναν απέθαντο ιππότη και φόντο μια βυζαντινή οικογένεια.

1176: Η Δυναστεία των Κομνηνών κυβερνά την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Ο αυτοκράτορας Μανουήλ Κομνηνός αποφασίζει να εκστρατεύσει κατά των Σελτζούκων Τούρκων, σε μια προσπάθεια να ανακαταλάβει την Ανατολική Μικρά Ασία.
Στις 17 Σεπτεμβρίου, στο ορεινό πέρασμα του Μυριοκέφαλου, ο Κατάφρακτος Ιππότης Νικηφόρος Ακροπολίτης, γόνος οικογένειας στρατιωτικών και ακριτών, πέφτει νεκρός στη μάχη.
Στερνή του σκέψη είναι η Άννα, η σύζυγός του. Και θα κάνει τα πάντα για μια ευκαιρία να την ξαναδεί...

Σε σενάριο και εικονογράφηση από τον Νίκο Παπαμιχαήλ, συμμετοχή του Μιχάλη Κεχαγιά και επιμέλεια της Χρυσαυγής Σακελλαροπούλου. Μια ακόμα κυκλοφορία των εκδόσεων Byzantine Tales.

Συγγραφέας: Σπύρος Θεοχάρης
Σχέδιο: Χρυσαυγή Σακελλαροπούλου
Σενάριο/Χρώμα: Νίκος Παπαμιχαήλ
ISBN: 9786188662445
Σελίδες: 56
Εξώφυλλο: Μαλακό
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Μέγεθος: 15x21 cm
Ημερομηνία έκδοσης: 09/2023
Εκδοτικός: Byzantine Tales

💬4674


Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

SN DIECAST CARS 31. Best Majorette Cars of 2023 (Part 2)


Στην παρουσίαση περιλαμβάνονται τα κάτωθι μοντέλα:
-2015 TOYOTA HILUX REVO
-2020 HYUNDAI I30 N
-2020 TOYOTA GR SUPRA SZ-R
-2022 AUDI Q4 E-TRON
-2019 PEUGEOT 508 SW
-1967 FORD MUSTANG FASTBACK 1967
-1963 JAGUAR E-TYPE
-2018 NISSAN GT-R NISMO GT3
-1985 VOLKSWAGEN T3
-1968 VOLKSWAGEN BEETLE RALLYE (53)
-1975 VOLKSWAGEN GOLF MK 1
-2020 MACK GRANITE
-2019 SUZUKI JIMNY (POLICE)
-2012 TOYOTA GT86 (CHASE)

Δείτε το video που ακολουθεί. Αλήθεια, εσείς έχετε κάνει εγγραφή στο κανάλι μας;



🚔4673


Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Ελληνικά Comic Books 550: Μια ακτινολόγος στο ιατρείο (2023)


Η ώρα του αγροτικού έρχεται για όλους… Για μία ειδικευόμενη ακτινολόγο ήρθε τώρα! Καιρός να αφήσει τους γνώριμους χώρους του νοσοκομείου για την απομονωμένη, πλην μαγευτική, ελληνική ύπαιθρο. Συνταγογραφήσεις που «κολλούν», αναφυλαξίες στη μέση του πουθενά και συναντήσεις που θυμίζουν Survivor, απαρτίζουν τη νέα της καθημερινότητα. Και δεν έχει καν αρχίσει η αντιγριπική περίοδος…

Κείμενα/Εικονογράφηση: Στέλλα Πουλή
ISBN: 9789606581908
Σελίδες: 42
Ημερομηνία έκδοσης: 06/06/2023
Εκδότης: Φυλάτος

💬4672


Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

SN DIECAST CARS 30. Best Matchbox Cars of 2023 (Part 2)


Η παρουσίαση περιλαμβάνει τα μοντέλα:
-1970 HONDA N600 OFF ROAD
-PLOW MASTER 6000
-2020 JEEP GLADIATOR
-1949 KURTIS SPORT CAR
-2016 CHEVY CAMARO CONVERTIBLE
-1957 DODGE SWEPTSIDE PICKUP
-2018 DODGE CHARGER
-2018 RENAULT KANGOO
-2019 MAZDA 3
-2020 TESLA ROADSTER
-2018 BENTLEY BENTAYGA
-GARBAGE KING
-ROAD ROLLER
-2022 KARMA GS-6
-2020 CITROEN AMI
-2020 AUDI TT RS COUPE
-AQUA KING
-2021 FORD MUSTANG MACH-E (TAXI)
-2018 JEEP WRANGLER SUPERLIFT

Δείτε το video που ακολουθεί. Αλήθεια, εσείς έχετε κάνει εγγραφή στο κανάλι μας;



🚔4671


Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Νέες εκδόσεις 1111: Μπλεκ #2


Η συμμορία της Νυχτερίδας

Ο Μπλεκ, ο Ξανθός Γίγας των κόμικς, δημιουργήθηκε από την ομάδα EsseGesse το 1954 για λογαριασμό των εκδόσεων Dardo και πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο αγαπητούς ήρωες στη γειτονική Ιταλία αλλά και στη χώρα μας, όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1969 από τον Στέλιο Ανεμοδουρά. Ο καλόκαρδος και γιγαντόσωμος κυνηγός, αρχηγός των πατριωτών, μάχεται μαζί με τον πάντα πεινασμένο αλλά ιδιοφυή Καθηγητή Μυστήριο και το νεαρό Ρόντι («αμαθέστατον παιδάριο», όπως τον αποκαλεί συχνά ο καθηγητής), ενάντια στους Άγγλους κατακτητές για την απελευθέρωση της πατρίδας τους, της Αμερικής, στη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης (1775-1783). Εβδομήντα χρόνια μετά, οι περιπέτειες της ασυνήθιστης αυτής τριάδας συνεχίζουν να συγκινούν και να διασκεδάζουν τους αναγνώστες. Αυτό ελπίζουν να πετύχουν και οι "Εκδόσεις Μικρός Ήρως" με αυτή τη νέα σειρά του Μπλεκ, μέσα από μια επιλογή των καλύτερων ιστοριών του αγαπημένου μας ήρωα.


Ο δεύτερος τόμος της σειράς περιέχει την ιστορία "Η συμμορία της Νυχτερίδας". Πρόκειται για μια από τις πιο κλασικές και φημισμένες περιπέτειες του ήρωα, γεμάτη με άφθονη δράση, χιούμορ και ανατροπές, δημιουργημένη από την καλλιτεχνική ομάδα που δημιούργησε και τον Μπλεκ: τους EsseGesse. Η Νυχτερίδα αντιμετώπισε τον Μπλεκ σε μια ιστορία 21 τευχών σε μορφή στριπ που εκδόθηκαν από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 23 Φεβρουαρίου του 1957, στο Collana Freccia Serie VI. Στην Ελλάδα δημοσιεύθηκε το 1970 στα τεύχη #59-72 του εβδομαδιαίου Μπλεκ, με πολλά καρέ και κείμενα να έχουν κοπεί για να εξυπηρετηθούν οι σκοποί της έκδοσης. Και οι 224 σελίδες, ή αν προτιμάτε 672 στριπ, δημοσιεύονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαζεμένες σε έναν τόμο, με νέα μετάφραση και νέο χρωματισμό, αλλά και με πιστότητα στο πρωτότυπο —όπως θα έπρεπε να είναι.

Υπόθεση: Ένας σατανικός κακοποιός τρομοκρατεί τις περιοχές της Βόρειας Αμερικής. Αυτοαποκαλείται «Νυχτερίδα» και αφήνει το σημάδι του σε όποιον χτυπά με τη γροθιά του. Στην ιστορία μας, η Νυχτερίδα και η συμμορία της βάζουν στο στόχαστρο τον Μπλεκ και τους φίλους του, τον Καθηγητή Μυστήριο και τον Ρόντι. Θα καταφέρει ο Ξανθός Γίγας να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Νυχτερίδας προτού να είναι πολύ αργά;

Και ακόμη, το τεύχος περιλαμβάνει: -"Κάτω από τα Φτερά της Νυχτερίδας", άρθρο του Gabriele Ferrero
-"Νέος και Δυναμικός!", άρθρο του Νίκου Δ.-Θ. Νικολαΐδη


Σε βιβλιοπωλεία, κομιξάδικα και περίπτερα κυκλοφορεί από την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024.

Δημιουργοί: EsseGesse
ISBN: 978-618-206-170-1
Αριθμός σελίδων: 236
Διαστάσεις: 17x24 cm
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Τρίτη 30 Ιουλίου 2024
Αρχική τιμή: 16,00€
Εκδότης: Εκδόσεις Μικρός Ήρως Ε.Ε.

💬4670


Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

SN DIECAST CARS 29. '70 Datsun 510 Rally (Matchbox Collectors 2023)


Παρουσιάζουμε σήμερα ένα πολύ όμορφο μοντέλο της Matchbox, που κυκλοφόρησε το 2023. Το όχημα έχει τυπωμένο το όνομα J. Yanouzas, το οποίο αναφέρεται στον John Yanouzas, τον πρώτο από τους 11 πρεσβευτές της Matchbox. Το ίδιο όνομα υπήρχε και στην έκδοση του μοντέλου το 2018.


Δείτε το video που ακολουθεί. Αλήθεια, εσείς έχετε κάνει εγγραφή στο κανάλι μας;



🚔4669


Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Ελληνικά Comic Books 549: Όταν το μήλο έπεσε απ' τη μηλιά (2023)


Τι θα γινόταν αν ο πλούτος της φύσης δεν μοιραζόταν;
Τι θα γινόταν αν όλοι μας ήμασταν λίγο παραπάνω εγωιστές;
Καλύτερα να μη γνωρίζαμε την απάντηση ή μήπως ναι;
Όλες αυτές οι σκέψεις απασχολούν την ηρωίδα μας, η οποία εμπλέκεται σε μια στοχαστική περιπέτεια!
Όταν το μήλο έπεσε απ' τη μηλιά.
Μια ιστορία που σίγουρα θα σας βάλει σε σκέψη!

Κείμενα/Εικονογράφηση: Πηνελόπη Καραμάνου
Επιμέλεια: Δέσποινα Αγγελοπούλου
Ημερομηνία έκδοσης: Ιούλιος 2023
Διαστάσεις: 14Χ21
Σελίδες: 30
ISBN: 978-618-205-469-7
Εκδότης: Οσελότος
Αρχική τιμή: €10,00

💬4668


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...