Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών - Ο Πόλεμος των Ροχίριμ (LOTR The War of the Rohirrim) Trailer


«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Ο πόλεμος των Ροχίριμ» («The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim»), μας επαναφέρει στον επικό κόσμο της κινηματογραφικής τριλογίας που βασίστηκε στα σπουδαία βιβλία του J.R.R. Tolkien.

Ο Πίτερ Τζάκσον μας καλεί σε ένα πρωτοποριακό live-action ταξίδι πίσω στη Μέση Γη, μέσα από τα μάτια του Κέντζι Καμιγιάμα (Kenji Kamiyama). Τοποθετημένη 183 χρόνια πριν τα γεγονότα της πρωτότυπης τριλογίας, η ταινία διηγείται τη μοίρα του Οίκου του Χελμ Χάμερχαντ, του θρυλικού βασιλιά του Ρόχαν.
Μετά την ξαφνική επίθεση του Γουλφ, ενός έξυπνου και αδίστακτου λόρδου που θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, ο Χελμ αναγκάζεται μαζί με τον λαό του να αντισταθούν στους επιδρομείς οχυρωμένοι μέσα στο αρχαίο οχυρό του Χόρνμπεργκ (ένα ισχυρό φρούριο που έγινε αργότερα γνωστό ως Χελμς Ντιπ). Απεγνωσμένη η Ήρα, η κόρη του Χελμ, πρέπει να συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις της και να ηγηθεί της αντίστασης ενάντια σε έναν φονικό εχθρό που σκοπεύει να τους εξολοθρεύσει.


Η ταινία αναδεικνύει την καλλιτεχνική δημιουργία της Sola Entertainment, αγκαλιάζοντας το οπτικό στυλ που θυμίζει τα παραδοσιακά anime. Οι Phoebe Gittins και Arty Papageorgiou έχουν δημιουργήσει ένα σενάριο βασισμένο στην εμβληματική τριλογία του J.R.R. Tolkien, δίνοντας ζωή στην αφήγηση που προηγείται της επικής ιστορίας που γνωρίζουμε. Στον τομέα της φωνητικής υποκριτικής, ο Brian Cox δανείζει το ταλέντο του ως Helm Hammerhand, ενώ η γοητευτική Miranda Otto επιστρέφει στον ρόλο της ως Έογουιν από τη ζωντανή κινηματογραφική τριλογία, ξεναγώντας μας σε αυτή τη συναρπαστική ιστορία. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Gaia Wise, Luke Pasqualino και μια σειρά από άλλα ταλαντούχα άτομα, ο καθένας από τους οποίους προσθέτει βάθος στους χαρακτήρες που διαμορφώνουν αυτό το μαγευτικό πρελούδιο.


Μέσα από αυτή την ταινία κινουμένων σχεδίων, που αποτελεί φόρο τιμής στη διαχρονική κληρονομιά του αριστουργήματος του Τζ. Ρ.Ρ. Τόλκιν, εμβαθύνουμε στην πλούσια αυτή ιστορία, αποκαλύπτοντας την προέλευση του Χελμς Ντιπ. Η ταινία θα δελεάσει τόσο τους οπαδούς των πρωτότυπων έργων όσο και τους νεοεισερχόμενους στη μυθολογία της Μέσης Γης.

Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την περίοδο των εορτών, στις 12 Δεκεμβρίου 2024, στα Village Cinemas.
Δείτε εδώ το trailer που μόλις κυκλοφόρησε:



🔎


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...