Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Joy-Toy: Τα αυτοκινητάκια που συνδυάζουν παρελθόν και μέλλον!

Τα αγαπημένα παιχνίδια
των παιδικών μας χρόνων!


Η Joy-Toy είναι η πρώτη ελληνική εταιρία παιχνιδιών που από τα μέσα της δεκαετίας του ’50 μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του ’90 μπήκε σε κάθε ελληνικό σπίτι με τα διάσημα αυτοκινητάκια της! Ο κόσμος της έγινε γρήγορα αγαπητός και τα παιδιά λάτρεψαν τα παιχνίδια της λόγω της εξαιρετικής τους ποιότητας αλλά και του τρόπου συσκευασίας τους σε καρτέλες που περιείχαν σήματα κυκλοφορίας, φωτεινούς σηματοδότες, βενζιναντλίες και οχήματα. Σήμερα η Joy-Toy παραμένει από τις ελάχιστες παιχνιδοκατασκευαστικές που συνδυάζουν έναν vintage χαρακτήρα με την ζωντάνια και την ανθεκτικότητα των σύγχρονων υλικών και την εκπαίδευση μέσω των νέων τεχνολογιών.


Η μοναδικότητα και η διαχρονικότητα των παιχνιδιών κυκλοφοριακής αγωγής διαφαίνεται από την ζήτηση των παιδιών. Το γέλιο τους είναι ο κινητήρας των αυτοκινήτων, η χαρά τους εμπνέει τα ζεστά και ζωντανά χρώματα του κουτιού και οι ζωγραφιές τους τα σχέδια. Στόχος της εταιρείας είναι η διασκέδαση των μικρών και μεγάλων φίλων της και η πρόκληση εκπαιδευτικών ερεθισμάτων που θα λειτουργήσουν βοηθητικά στη διαμόρφωση όμορφων και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.


Παιχνίδι & Μόρφωση

Τα παιχνίδια της Joy-Toy συμβάλλουν τόσο στη κυκλοφοριακή αγωγή του παιδιού όσο και στην ανάπτυξη των ικανοτήτων του. Πιο συγκεκριμένα τα εκπαιδευτικά επιτραπέζια της εταιρείας εξασφαλίζουν την εκμάθηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την ενίσχυση της έκφρασης και του λεξιλογίου, ενώ παράλληλα εξασκούν την οπτική αντίληψη και τις κινητικές ικανότητες του παιδιού. Τα παιχνίδια αυτά εμπεριέχουν διακριτές και ταξινομημένες έννοιες, διευκολύνοντας την απομνημόνευση καθώς και QR Codes των σημάτων της τροχαίας, που βοηθούν στην εξοικείωση με την εκπαίδευση μέσω των νέων τεχνολογιών.


Η παιδευτική στοχοθεσία της εταιρίας, ωστόσο, δεν περιορίζεται μόνο στις πρακτικές γνώσεις αλλά εκτείνεται και στον ψυχικό κόσμο του παιδιού. Μόλις τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται η αξία της «συναισθηματικής νοημοσύνης», του «χαμογελαστού προσώπου» και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι σχετίζεται με τη συναισθηματική ωριμότητα του ατόμου, τα παιχνίδια αυτά είναι σχεδιασμένα προκειμένου να δημιουργούν ένα κλίμα ευθυμίας και ομαλής συνύπαρξης.


Νέα εποχή Joy-Toy

Τέλος, για τη νέα γενιά παιχνιδιών των παιχνιδιών Joy-Toy, στόχος είναι η εισαγωγή στον μαγικό κόσμο του προγραμματισμού και της ρομποτικής. Η Joy-Toy συνεχίζει δυναμικά θέτοντας πλάνα για το μέλλον και δεσμεύεται να αναπτύξει παιδικά προϊόντα απόλυτα ασφαλή, δημιουργικά και εκπαιδευτικά, ώστε να αποτελεί επιλογή όχι μόνο για το παιδί αλλά και για τους γονείς που ψάχνουν ό,τι καλύτερο για το παιδί τους.

Μάθετε περισσότερα για τα νέα προϊόντα της εταιρείας Joy-Toy,
με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της.
Πατήστε εδώ:
https://www.joy-toy.gr/


🚔4277

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...