Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

The Woman is Art: Ένα αγαπημένο μας blog, επέστρεψε!


Ήταν Ιανουάριος του 2012 όταν έκανε το ντεμπούτο του στο διαδίκτυο ένα πολύ όμορφο blog. Σε μια εποχή που ο καθένας μπορούσε να φτιάξει το δικό του προσωπικό blog και το διαδίκτυο είχε κατακλυστεί από τέτοιου είδους σελίδες, υπήρχαν κάποιες πολύ αξιόλογες προσπάθειες που διακρίθηκαν και αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για κάποιους. Ένα από τα blog που ξεχώρισαν τότε ήταν και το "The Woman is Art". Μια σελίδα που ήρθε να αποτίσει φόρο τιμής στο γυναικείο φύλο.
Επειδή η Γυναίκα είναι Τέχνη και η Τέχνη είναι Γυναίκα, οι επισκέπτες του blog είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πώς οι διάφοροι καλλιτέχνες αποθανάτισαν τις μούσες τους (πραγματικές ή φανταστικές, δεν έχει σημασία) πάνω στο χαρτί, στον καμβά ή χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μέσα, με τη βοήθεια κάποιου υπολογιστή… Παρέλασαν οι γνωστότεροι ή και λιγότερο γνωστοί καλλιτέχνες, όπως Chris Achilleos, Alessandro Biffignandi, Al Brule, Massimo Carnevale, Carlos Cartagena, Peter Driben, Gil Elvgren, Art Frahm, George Gross, Joe Jusko, Branislav "Bane" Kerac, Andrew Loomis, Al Rio, Enric Badia Romero, Lorenzo Sperlonga, Boris Vallejo, Alberto Vargas κ.α.
Οι αναρτήσεις συνήθως δημοσιεύονταν με ελάχιστα ή και καθόλου σχόλια. Άλλωστε, ο σκοπός ήταν η προβολή ωραίων εικόνων (όχι φωτογραφιών)… Ένα όμορφο ταξίδι μέσα από πίνακες ζωγραφικής, ασπρόμαυρα ή έγχρωμα σχέδια, κόμικς και εξώφυλλα, στην πορεία προς τον τελικό σκοπό: να αποδειχθεί ότι «Η Γυναίκα Είναι Τέχνη».


Μετά από κάποια χρόνια καθημερινών(!) παρουσιάσεων, το blog διέκοψε τις δημοσιεύσεις, προς απογοήτευση των επισκεπτών του.
Τώρα, επιστρέφει δυναμικά, με το ίδιο στυλ και την ίδια αγάπη και σεβασμό προς το γυναικείο φύλο, θέλοντας να μας χαρίσει και πάλι τις ομορφότερες εικόνες του.
Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το επισκεφθείτε και να το γνωρίσετε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη, δηλαδή), καθώς και να εγγραφείτε στην σελίδα του στο Facebook.

Επισκεφθείτε το blog, πατώντας εδώ:
https://thewomanisart.blogspot.com/
Επισκεφθείτε την σελίδα του The Woman is Art στο Facebook,
πατώντας εδώ:

https://web.facebook.com/people/The-Woman-is-Art/100082640171505/


🔎4244

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...