Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

The Lord of the Rings: The Rings of Power - Δείτε το επικό main trailer!


Επιτέλους κυκλοφόρησε το main trailer της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής της Amazon, "The Lord of the Rings: The Rings of Power"! Ο φανταστικός κόσμος του J.R.R. Tolkien ζωντανεύει σε ένα εντυπωσιακό, τρίλεπτο βίντεο που μας δίνει μια αρκετά ολοκληρωμένη εικόνα για το τι να περιμένουμε!
Το σίγουρο είναι ότι με όσα έχουν ανακοινωθεί το τελευταίο διάστημα, η αγωνία των φαν για την τηλεοπτική σειρά του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" έχει φτάσει σε πολύ μεγάλα ύψη.
Βέβαια, η αλήθεια είναι πως έπειτα από το πρώτο teaser trailer, που είχε κυκλοφορήσει αρκετούς μήνες πριν, δεν ήταν λίγοι οι λάτρεις του φανταστικού κόσμου του Tolkien που είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους σχετικά με το πόσο πιστή θα είναι η σειρά στα γραπτά του μεγάλου συγγραφέα. Οι αλλαγές που -όπως φαίνεται- έχουν γίνει στην ιστορία, έχουν δυσαρεστήσει αρκετούς. Η συμπίεση ιστοριών και γεγονότων, που στο βιβλίο "The Silmarillion" λαμβάνουν χώρα σε διάστημα χιλιάδων χρόνων, καθώς και χαρακτήρες που δεν εμφανίζονται καθόλου στις ιστορίες του Tolkien, όπως η πριγκίπισσα Disa των νάνων και το ξωτικό Arondir, φαίνεται να έχουν ήδη αποξενώσει σημαντικό ποσοστό του κοινού.

Παρόλα αυτά, το "The Lord of the Rings: The Rings of Power" είναι μια σειρά με μνημειώδη προϋπολογισμό που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια νέα ματιά στη Μέση-Γη, παρουσιάζοντάς την έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ή και δεν την έχουμε ξαναδιαβάσει.
Στο νέο μεγάλο trailer βλέπουμε την Galadriel (Morfydd Clark) να στέκεται μπροστά από μια στίβα με κράνη που καταμαρτυρούν μια επικών διαστάσεων μάχη. O μεγάλος κακός Sauron ακούγεται για πρώτη φορά, ενώ οι εικόνες και η επική μουσική κάνουν τις σκηνές ακόμα πιο εντυπωσιακές.

Να υπενθυμίσουμε ότι το καστ που θα συμμετέχει στη σειρά είναι: Morfydd Clark, Joseph Mawle, Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers και Daniel Weyman.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022. Δείτε το νέο trailer, με ανοιχτό τον ήχο και σε μεγάλη οθόνη:



🐉4250

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...