Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Νέες εκδόσεις 959: Η Επίσημη Συλλογή Graphic Novels της Marvel #60

Eternals

Οι Αιώνιοι, τα δημιουργήματα μιας εξωγήινης φυλής γνωστής ως Επουράνιοι, είναι αθάνατα όντα με εξωπραγματικές δυνάμεις. Στα χιλιάδες χρόνια ζωής τους έχουν δει πολιτισμούς να ακμάζουν και να παρακμάζουν, όμως κανένας δεν φαίνεται να ξέρει εκείνους ή να τους θυμάται. Για ένα άτομο συγκεκριμένα, το φοιτητή ιατρικής Μαρκ Κάρι, η αποκάλυψη θ' αλλάξει τον κόσμο του με τρόπο που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ!...



Η επική σειρά, συνεχίζεται. Πρόκειται για την "The Official Marvel Graphic Novel Collection", που αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να κυκλοφορήσουν 60 τόμοι στη χώρα μας, η εκδοτική ανακοίνωσε την συνέχιση της έκδοσης για ακόμη 60 τόμους!
Οι τόμοι είναι σκληρόδετοι και η ράχη τους σχηματίζει μια ενιαία εικόνα με χαρακτήρες της Marvel, ζωγραφισμένη από τον Gabriele Dell'Otto. Κυκλοφορεί ένας νέος τόμος κάθε 15πενθήμερο. Κάθε τόμος κοστίζει 9,99€.
Οι τόμοι αυτοί αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους της Marvel, καθώς η έκδοση κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η μετάφραση, η σελιδοποίηση και η επιμέλεια έκδοσης γίνονται από την Anubis, ενώ κάθε τόμος περιέχει επιπλέον υλικό (πληροφορίες, συνεντεύξεις, σχέδια κτλ).


Πρωτότυπος τίτλος σειράς: The Official Marvel Graphic Novel Collection
Πρωτότυπος τίτλος βιβλίου: Eternals
Πρωτότυπα τεύχη: Eternals #1-7
Ημερομηνία κυκλοφορίας πρωτότυπων τευχών: Ιούνιος 2006 - Φεβρουάριος 2007
Σενάριο: Neil Gaiman
Εικονογράφηση: John Romita Jr.
Ημερομηνία έκδοσης: 17/12/2021
Περιοδικότητα: Δεκαπενθήμερο
Μέγεθος: 17,6 x 26,5
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Εκδότης: Hachette Fascicoli srl
Αρχική τιμή: 9,99€



ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ
Black Panther
Ποιος είναι ο Μαύρος Πάνθηρας;


Επιμέλεια παρουσίασης: Παναγιώτης Πλαφουτζής

🔎4173


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...