Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Νέες εκδόσεις 856: Η Επίσημη Συλλογή Graphic Novels της Marvel #22


New X-Men
Ε Όπως Εξάλειψη

Οι σχέσεις μεταξύ του Χόμο Σουπέριορ και των ανθρώπων χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα. Νέοι μεταλλαγμένοι γεννιούνται καθημερινά και καθένας τους θα χρειαστεί ένα δάσκαλο για να του δείξει πώς να ξεπερνά το θυμό και να χρησιμοποιεί με ευθύνη τα μεταλλαγμένα χαρίσματά του. Η Σχολή του Εξέιβιερ για χαρισματικούς νέους είναι τώρα πιο απαραίτητη από ποτέ. Αλλά ο Καθηγητής X και οι X-Men του θα συναντήσουν μπροστά τους μια τεράστια δοκιμασία, καθώς ένας ξεχασμένος αντίπαλός τους κάνει την επιστροφή του και απειλεί να μετατρέψει το όνειρο του Καθηγητή X σε εφιάλτη!...

Η επική σειρά, συνεχίζεται. Πρόκειται για την "The Official Marvel Graphic Novel Collection", που αρχικά έχει αποφασιστεί να κυκλοφορήσουν 60 τόμοι στη χώρα μας.
Οι τόμοι είναι σκληρόδετοι και η ράχη τους σχηματίζει μια ενιαία εικόνα με χαρακτήρες της Marvel, ζωγραφισμένη από τον Gabriele Dell'Otto. Κυκλοφορεί ένας νέος τόμος κάθε 15πενθήμερο. Κάθε τόμος κοστίζει 9,99€.
Οι τόμοι αυτοί αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους της Marvel, καθώς η έκδοση κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η μετάφραση, η σελιδοποίηση και η επιμέλεια έκδοσης γίνονται από την Anubis, ενώ κάθε τόμος περιέχει επιπλέον υλικό (πληροφορίες, συνεντεύξεις, σχέδια κτλ).


Πρωτότυπος τίτλος σειράς: The Official Marvel Graphic Novel Collection
Πρωτότυπος τίτλος βιβλίου: New X-Men - E is for Extinction
Πρωτότυπα τεύχη: New X-Men Vol 1 #114-117
Ημερομηνία κυκλοφορίας πρωτότυπων τευχών: Ιούλιος - Οκτώβριος 2001
Σενάριο: Grant Morrison
Εικονογράφηση: Frank Quitely
Ημερομηνία έκδοσης: 03/07/2020
Περιοδικότητα: Δεκαπενθήμερο
Μέγεθος: 17,6 x 26,5
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Εκδότης: Hachette Fascicoli srl
Αρχική τιμή: 9,99€


ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ
Μυστικός Πόλεμος

Επιμέλεια παρουσίασης: Παναγιώτης Πλαφουτζής

🔎3890

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...