Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Μικρές Αγγελίες (Ν327)


Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ - Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ / THE LORD OF THE RINGS - TRILOGY (2001)

Πωλείται:
Η Τριλογία ταινιών "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών / The Lord of the Rings (2001)"
Τιμή 12,00€

Σχόλια: Συμπληρώστε τώρα την ταινιοθήκη σας!
Οι τρεις ταινίες που περιλαμβάνονται στην τριλογία είναι "Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού" (2001), "Οι Δυο Πύργοι" (2002) και "Η Επιστροφή του Βασιλιά" (2003).
Η τριλογία τοποθετείται στη Μέση-γη, με ήρωα το χόμπιτ Φρόντο Μπάγκινς, ο οποίος μετά το συμβούλιο του Έλροντ, αναλαμβάνει τη μεγάλη και δύσκολη αποστολή να καταστρέψει το Ένα Δαχτυλίδι και γίνεται ο Δαχτυλιδοκουβαλητής. Το φορτίο είναι πολύ βαρύ για ένα χόμπιτ, έτσι μαζί του σε αυτό το ταξίδι, το οποίο θα είναι γεμάτο περιπέτειες και δυσκολίες θα πάνε άλλα οχτώ άτομα. Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού, θα επωμιστεί τη διασφάλιση της ειρήνης, γιατί μόνο το Δαχτυλίδι λείπει από τον σκοτεινό άρχοντα Σάουρον, ώστε να αποκτήσει την παλιά του δύναμη και να κυριαρχήσει σε όλη την Μέση-Γη.
Η έκδοση που πωλείται στην παρούσα αγγελία είναι η ειδική έκδοση που κυκλοφόρησε με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" και περιλαμβάνει χάρτινη θήκη στην οποία τοποθετούνται οι τρεις διπλές πλαστικές θήκες με τα έξι DVD.
Κατηγορία: Φαντασίας. Έγχρωμο. Συνολική διάρκεια extended editions: 686'.
Συνάντηση σε σταθμό μετρό. Για αποστολές στην επαρχία, τα έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση λίγων ημερών, έπειτα από συνεννόηση.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
➤ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
ΚΑΛΗ
ΜΕΤΡΙΑ
ΚΑΚΗ
ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν e-mail στο
selidesnostalgias@gmail.com
με τίτλο "Για την αγγελία Ν327"

🔎3588

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...