Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Νέες εκδόσεις 761: Μπλεκ #3


Η Νέα εποχή του Μπλεκ
ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα!

Με ανανεωμένη και μοντέρνα αισθητική, μεγαλύτερο σχήμα 17x24 cm, με 164 έγχρωμες σελίδες και πολυτελές χαρτί, ο Μπλεκ είναι πια ένα πολυθεματικό περιοδικό κόμικς με μεγάλο αριθμό ιστοριών (οι περισσότερες αυτοτελείς) σπουδαίων ξένων και Ελλήνων δημιουργών, εκτεταμένη αρθρογραφία, συνεντεύξεις, αφιερώματα και πολλές εκπλήξεις! Θα κυκλοφορεί αρχές κάθε δεύτερου μήνα, ενώ το τρίτο τεύχος βρίσκεται ήδη σε σημεία πώλησης και βιβλιοπωλεία από τις 4 Απριλίου.
Μια πραγματικά εντυπωσιακή έκδοση, που έρχεται να μας θυμίσει τις χρυσές εποχές του περιοδικού, την δεκαετία του '80.

Ας δούμε, λοιπόν, τα κόμικς που θα διαβάσουμε σε αυτό το τεύχος:


Μια εμβρυακή ιστορία του Μπλεκ, στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο Ρόντυ! Η ιστορία "Ο Μικρός Κυνηγός" είναι γραμμένη και σχεδιασμένη από από την αρχική ομάδα δημιουργών EsseGesse, είναι αυτοτελής και εκτείνεται σε 30 σελίδες κόμικς!


Άλλη μια συναρπαστική, γλυκιά ιστορία του Μάντυ Ρίλεϋ με τίτλο "Γαλαζοπράσινη". Μια δημιουργία των κορυφαίων Ray Collins και Ernesto Garcia Seijas!


Το υπέροχο δισέλιδο κόμικς του Κωνσταντίνου Σκλαβενίτη, με τίτλο "Στον Κόσμο Μου"!


Το κόμικς του σπουδαίου καλλιτέχνη μας Σπύρου Ορνεράκη, Λ-Ο: Πήγασος 4-Ω, όπου ο Λ-Ο ταξιδεύει μέσα στο χρόνο και φτάνει στο 1209 και την εποχή του Βυζαντίου, δίπλα στον ηγέτη Λέοντα Σγουρό! Ήταν τότε που με την εισβολή των Φράγκων, το όνειρο του Σγουρού για μια ενωμένη και ελεύθερη Ελλάδα είχε πια καταρρεύσει...


Το συναρπαστικό δεύτερο μέρος του ξεχωριστού κόμικς "Ο Υπεράνθρωπος - Η Γέφυρα", σε σενάριο και σχέδιο του Θάνου Κόλλια!


Ένας χαρακτήρας που γεννήθηκε από τους αξεπέραστους Alberto Ongaro και Hugo Pratt το 1964! Ο Ίσκιος διατηρεί χαρακτηριστικά ενός νεότερου χαρακτήρα του Hugo Pratt, του Asso di Picche, όπως είναι η διπλή προσωπικότητα του και ότι έχει σαν βοηθό και δεξί του χέρι στις αποστολές, τον Γου! Όλοι του οι εχθροί διέπονται από μια μεγαλομανία να κατακτήσουν τον κόσμο... Στην ιστορία αυτή ο Ίσκιος έρχεται αντιμέτωπος με τον «Υπέρτατο»!


Το εξαιρετικό κόμικς "Οι 5 Ημέρες Του Δράκου" (μέρος Γ') των Chuck Dixon και Graham Nolan, όπου παρακολουθούμε τα χρονικά του 16ου Φάντομ! «Το Φάντασμα Που Περπατά» έρχεται αυτή τη φορά αντιμέτωπο με 4 κακοποιούς στο χωριό Σαν Μπερντάρντο!


Το φανταστικό κόμικς "Δικαστής Ντρεντ, Δύναμη Πυρός" των Garth Ennis και Colin Mcneil, όπου ο Δικαστής Ντρεντ βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ντουζίνα πάνοπλων μεταλλαγμένων!


Άλλη μια συγκλονιστική ιστορία του Ταρζάν, με τίτλο "Ματωμένη Δίκη"! Μια δημιουργία του σπουδαίου Αμερικανού δημιουργού Joe Kubert (1926-2012)!


Η συνέχεια του αγαπημένου κόμικς "Το Παιδί Πάνθηρας" σε σενάριο Tom Tully και σχέδιο Mike Western και Eric Bradbury!


Η καθιερωμένη χιουμοριστική νότα του τεύχους είναι μια δημιουργία του Βαγγέλη Σαΐτη.


Ολόκληρο το 15o άλμπουμ του Στορμ (με το εξώφυλλο του) φιλοξενείται σ' αυτό το τεύχος! Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ιστορίες του αγαπημένου μας κοσμοναύτη, δημιουργία φυσικά των Martin Lodewijk και Don Lawrence!

Και ακόμη:
-Κόμικς Νέα του Γαβριήλ Τομπαλίδη
-Στήλη Νούμερο 1: "Γκολ" του Νίκου Δημ. Νικολαΐδη
-Αφιερώμα: "Μια Ημέρα Στην Ανγκουλέμ" του Λεωκράτη Ανεμοδουρά
-Συνέντευξη: Κώστας Σκλαβενίτης
-The Pop Corner, του Μάνου Νομικού

Αν αγαπάτε τα κόμικς, απλά μην το χάσετε! Αν είστε από εκείνους που πίστευαν πως τα πολυθεματικά περιοδικά του είδους ανήκουν στο παρελθόν, ήρθε η ώρα να αλλάξετε άποψη. Θα σας εντυπωσιάσει και θα σας κερδίσει! Πραγματικά χορταστικό. Αφεθείτε στις δυνατές συγκινήσεις του!...

Μπλεκ #3
ISSN: 2653-8806
Αριθμός σελίδων: 164
Διαστάσεις: 17x24 cm
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Εκδότης: Εκδόσεις Μικρός Ήρως
Τιμή: 5,90


Επιμέλεια παρουσίασης: Παναγιώτης Πλαφουτζής

🔎3376

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...