Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Σειρές βιβλίων κόμικς 7: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου (2 τόμοι)

Βασισμένο στην ομώνυμη ταινία φαντασίας, που με τη σειρά της βασίστηκε στον πρώτο κύκλο της σειράς κινουμένων σχεδίων "Αβατάρ: Ο θρύλος του Άανγκ".


Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ 1
PREQUEL, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΚΟ

Όταν ο πρίγκιπας Ζούκο τόλμησε να αμφισβητήσει την εξουσία του πατέρα του, του Άρχοντα της Φωτιάς Οζάι, εκείνος τον εξόρισε από το Έθνος της Φωτιάς. Τραυματισμένος και έχοντας χάσει ό,τι του ήταν αγαπητό, ο Ζούκο περιπλανιέται για τρία χρόνια αναζητώντας τη μοναδική του ελπίδα για λύτρωση: τον Άβαταρ, ένα μυστηριώδες πλάσμα που κρατούσε κάποτε σε ισορροπία τα τέσσερα έθνη. Όλοι όσους συναντά πιστεύουν ότι έχει αναλάβει μια ανέφικτη αποστολή, καθώς ο Άβαταρ εξαφανίστηκε πριν από έναν αιώνα. Αλλά ο Ζούκο συνεχίζει µε επιμονή την έρευνά του. Πρέπει να ανακτήσει την τιμή του, και η αποστολή είναι το µόνο που του έχει απομείνει...

GRAPHIC NOVEL - ΚΟΜΙΚΣ
Ημερομηνία έκδοσης: 15/10/2010
ISBN: 978-960-453-877-5
Σελίδες: 144
Βιβλιοδεσία: ΑΔΕΤΟ
Μεταφραστής: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΣΧΟΥ
Εικονογράφος: NINA MATSUMOTO
Τιμή: 12,31€
Εκδόσεις: Ψυχογιός


Τέσσερα έθνη, ένα πεπρωμένο.
Ύστερα από έναν εξοντωτικό πόλεμο, το Έθνος της Φωτιάς κατέστρεψε την αρμονική ισορροπία ανάμεσα στα τέσσερα έθνη. Δεν υπάρχουν πια Νομάδες του Ανέμου αλλά και οι Φυλές του Νερού και το Βασίλειο της Γης τείνουν να καταρρεύσουν. Σε τέτοιους καιρούς, ο µόνος που μπορεί να φέρει την ισορροπία στον κόσμο είναι ο Άβαταρ, ο δαμαστής και των τεσσάρων στοιχείων. Αλλά ο Άβαταρ είναι εξαφανισμένος εδώ και εκατό χρόνια. Όταν η Κατάρα και ο Σόκα της Νότιας Φυλής του Νερού σώζουν ένα νεαρό αγόρι που ήταν εγκλωβισμένο στους πάγους, η ζωή τους αλλάζει για πάντα. Το αγόρι είναι ο Άανγκ, ο Άβαταρ και τελευταίος μαχητής του ανέμου. Η Κατάρα και ο Σόκα πρέπει να τον βοηθήσουν να δαμάσει και τα τέσσερα στοιχεία για να μπορέσει ο κόσμος να βρει την αρμονία του. Αλλά σε κάθε τους βήμα συναντούν εμπόδια και κινδύνους. Το Έθνος της Φωτιάς δεν είναι διατεθειμένο να παραδώσει τα όπλα και θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει κυρίαρχο.

Τιμή πώλησης: 11,20 €
Ημερομηνία έκδοσης: 15/10/2010
Ηλικία: 9-11
Ανατύπωση:
ISBN: 978-960-453-878-2
Σελίδες: 128
Εκδόσεις: Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...