Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ελληνικά Comic Books 77: Μπλεκ - Σύμπιλ και Βανέσσα (2015)


Μα τα χίλια ελάφια! Η ειδική αυτή έκδοση του Μπλεκ "συνόδευσε" την Εφημερίδα των Συντακτών το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 και περιελάμβανε την αδημοσίευτη ιστορία "Σύμπιλ και Βανέσσα".

Υπόθεση περιπέτειας: Ο Μπλεκ βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπος με τον καλό του φίλο και αρχηγό των Ινδιάνων Κατάνα, Άγριο Γάτο! Όπως θα αποδειχθεί, όμως, τα έχει όλα σχεδιάσει ο Άγγλος Συνταγματάρχης Άσκουιθ με τη συνεργασία της ματαιόδοξης όσο και πανούργας ανιψιάς του Σίμπυλ, η οποία, με τη βοήθεια της πιστής υπηρέτριας της, Βανέσσας, στήνει διάφορες παγίδες στον Μπλεκ! Όμως ο Ξανθός Γίγας θα έχει, όπως πάντα, την τελευταία λέξη...

Επιπλέον, στο τεύχος των 48 σελίδων, υπάρχει κι ένα μικρό αφιέρωμα στον Μπλεκ, γραμμένο από τον Γιώργο Πολ. Παπαδάκη (απόσπασμα από το βιβλίο "Ήρωες του Στέλιου Ανεμοδουρά").
Για όσους δεν αγόρασαν την εφημερίδα αλλά θέλουν την συγκεκριμένη έκδοση, τους ενημερώνουμε ότι πλέον είναι διαθέσιμη στο e-shop του ccpublic.gr και τώρα μπορείτε να προμηθευτείτε το τεύχος με μόλις 1,50 ευρώ!



Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού φίλους του Ξανθού Γίγαντα, που βλέπουν τον αγαπημένο τους ήρωα να επανέρχεται στο προσκήνιο όλο και πιο δυναμικά. Μια μικρή αλλά όμορφη έκδοση με πολύ καλή εκτύπωση και ζωηρά χρώματα. Αναζητήστε το!

Επιμέλεια θέματος: Πλαφουτζής Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...