Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

The Equalizer 3: Το τελευταίο κεφάλαιο - Official Trailer (2023)


Το "The Equalizer 3" είναι αμερικανική ταινία δράσης του 2023 σε σκηνοθεσία του Antoine Fuqua. Είναι συνέχεια του "The Equalizer 2", και η τρίτη και τελευταία ταινία της τριλογίας "The Equalizer", η οποία βασίζεται στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1980.

Υπόθεση: Ο Robert McCall (Denzel Washington), μετά την απόσυρση του ως πληρωμένος κυβερνητικός δολοφόνος, παλεύει σκληρά προκειμένου να συμφιλιωθεί με τα φρικτά εγκλήματα που διέπραξε στο παρελθόν, βρίσκοντας παρηγοριά στο να αποδίδει δικαιοσύνη στο όνομα των αδύναμων σε ανάγκη.
Μετακομίζει στη Νότια Ιταλία την οποία και νιώθει απροσδόκητα κοντά του όταν ανακαλύπτει ότι οι νέοι φίλοι του βρίσκονται υπό τον έλεγχο κάποιων τοπικών εγκληματιών. Καθώς τα γεγονότα παίρνουν θανατηφόρα τροπή, ο McCall ξέρει πως πρέπει να τα βάλει με τη μαφία για να προστατέψει τους φίλους του.

Πρωταγωνιστούν: Denzel Washington, Dakota Fanning, David Denman, Sonia Ben Ammar, Remo Girone, Eugenio Mastrandrea, Andrea Scarduzio, Andrea Dodero, Salvatore Ruocco.

Δείτε το trailer εδώ:



🔎4642


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...