Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Νέες εκδόσεις 1047: Η Επίσημη Συλλογή Graphic Novels της Marvel #90

The Amazing Spider-Man
Τέλος Εποχής


Επιστρέφουμε στη δεκαετία του 1960 με μερικές από τις πιο κλασικές ιστορίες του φιλικού Σπάιντερ-Μαν της γειτονιάς σας! Ο Σπάιντι είναι συνηθισμένος να τα βάζει με υπερεγκληματίες όπως ο Γύπας, ο Σόκερ και ο Λίζαρντ, όταν όμως ο διευθυντής της Ντέιλι Μπιουγκλ, Τζ. Τζόνα Τζέιμσον, ξεκινάει μια καμπάνια μίσους εναντίον του ήρωα, ο Πίτερ βιώνει μια κρίση συνείδησης. Θα μπορέσει να βρει έναν τρόπο να συνεχίσει τη ζωή του ως υπερήρωας ή θα πέσουν οι τίτλοι τέλους για τον Σπάιντερ-Μαν;!...




Η επική σειρά, συνεχίζεται. Πρόκειται για την "The Official Marvel Graphic Novel Collection", που όπως έχει αποφασιστεί θα κυκλοφορήσουν 120 τόμοι στη χώρα μας!
Οι τόμοι είναι σκληρόδετοι και η ράχη τους σχηματίζει μια ενιαία εικόνα με χαρακτήρες της Marvel, ζωγραφισμένη από τον Gabriele Dell'Otto. Κυκλοφορεί ένας νέος τόμος κάθε 15πενθήμερο. Κάθε τόμος κοστίζει πλέον 10,99€.
Οι τόμοι αυτοί αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους της Marvel, καθώς η έκδοση κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η μετάφραση, η σελιδοποίηση και η επιμέλεια έκδοσης γίνονται από την Anubis, ενώ κάθε τόμος περιέχει επιπλέον υλικό (πληροφορίες, συνεντεύξεις, σχέδια κτλ).

Πρωτότυπος τίτλος σειράς: The Official Marvel Graphic Novel Collection
Πρωτότυπος τίτλος βιβλίου: The Amazing Spider-Man - Spider-Man No More
Ημερομηνία έκδοσης: 10/02/2023
Περιοδικότητα: Δεκαπενθήμερο
Μέγεθος: 17,6 x 26,5
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Εκδότης: Hachette Fascicoli srl
Αρχική τιμή: 10,99€




Επιμέλεια παρουσίασης: Παναγιώτης Πλαφουτζής


💬4427

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...