Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Οι "Σελίδες Νοσταλγίας" τώρα και στο YouTube!


Αγαπητοί μας φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι πλέον μπορείτε να μας βρίσκετε και στο YouTube! Το αγαπημένο σας blog διαθέτει τώρα πια και το δικό του κανάλι στο οποίο θα ανεβαίνουν διαρκώς νέα βίντεο με σχετική θεματολογία.
Μπορείτε να πατήσετε τον κάτωθι σύνδεσμο για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας και να παρακολουθήσετε τα βίντεο:
https://www.youtube.com/channel/UC_eJH5K8z8MXO9pv9awp4CA

Παλιές σειρές κινουμένων σχεδίων, trailer παλιών ταινιών, βίντεο κλιπ παλιών τραγουδιών, παλιά περιοδικά, παλιά παιχνίδια, αγαπημένη μουσική... Επίσης, παρουσιάσεις για βιβλία, περιοδικά, αυτοκινητάκια... Μετά από το Διαδίκτυο και το Facebook, τώρα οι "Σελίδες Νοσταλγίας" και στο YouTube, με αγαπημένα βίντεο γεμάτα αναμνήσεις και νοσταλγία!

Παρόλο που δεν είναι απαραίτητο για να παρακολουθήσετε τα βίντεο, θα σας συνιστούσαμε να συνδεθείτε στο YouTube με τον λογαριασμό σας. Με τη σύνδεση, μπορείτε να κάνετε Like και να σχολιάζετε τα βίντεο που βρίσκετε ή να μοιράζεστε πιο εύκολα βίντεο με φίλους.
Θα χρειαστείτε έναν Λογαριασμό Google για να συνδεθείτε στο YouTube και αν έχετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @gmail.com, τότε έχετε ήδη έναν λογαριασμό. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Google, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν. Είναι εύκολο, δωρεάν και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος.

Κάνετε "Εγγραφή" στο κανάλι μας και ενημερώστε και τους φίλους σας! Βοηθήστε να γίνει γνωστό το κανάλι "Σελίδες Νοσταλγίας / Selides Nostalgias", το οποίο σας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και δώρα! Στείλτε μας στο e-mail selidesnostalgias@gmail.com, τις δικές σας ιδέες και προτάσεις για βίντεο που θέλετε να δημιουργήσουμε! Σας καλούμε να φτιάξουμε μαζί το κορυφαίο ελληνικό vintage κανάλι!

Οι μέχρι τώρα κατηγορίες (Playlist) του καναλιού μας, είναι οι εξής:
-FAVORITE MUSIC / ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
-ΠΑΛΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
-ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΜΙΚΣ
-ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
-STEPHEN KING MOVIES
-WESTERN ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ
-THE LORD OF THE RINGS
-TRAILER ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ
-ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ
-SN DIECAST CARS / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ
-PLAYMOBIL

Ετοιμάζονται βίντεο και για τις παρακάτω κατηγορίες (οι Playlist θα εμπλουτίζονται συνεχώς):
-ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΕΥΧΗ
-ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ ΤΕΥΧΗ
-ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΕΥΧΗ

Πατήστε εδώ και μεταφερθείτε στο κανάλι μας "Σελίδες Νοσταλγίας / Selides Nostalgias", στο YouTube. Επιλέξτε "Εγγραφή" και μείνετε ενημερωμένοι για ότι καινούριο ανεβαίνει, στο κορυφαίο ελληνικό vintage κανάλι!

👬4332

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...