Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Νέες εκδόσεις 1014: Η Επίσημη Συλλογή Graphic Novels της Marvel #78

The Invincible Iron Man
Η Τραγωδία και ο Θρίαμβος


Το αντικείμενο του φθόνου εκατομμυρίων, ο επιστήμονας πλέιμπόι Τόνι Σταρκ, έχει τα πάντα: οι άλλοι άντρες θέλουν να γίνουν σαν εκείνον και οι γυναίκες θέλουν να είναι στο πλευρό του. Όμως κανείς τους δεν γνωρίζει ότι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ζει μια απίστευτη μυστική ζωή ως ο υπερήρωας Άιρον Μαν. Είτε αντιμετωπίζει αντιπάλους στον επαγγελματικό στίβο, είτε υπερεγκληματίες όπως τον Μανδαρίνο, τον Ημιπρόσωπο ή τον Τιτάνιουμ Μαν, ο Τόνι Σταρκ έχει ορκιστεί να πολεμήσει την αδικία σε κάθε μορφή της!...




Η επική σειρά, συνεχίζεται. Πρόκειται για την "The Official Marvel Graphic Novel Collection", που όπως έχει αποφασιστεί θα κυκλοφορήσουν 120 τόμοι στη χώρα μας!
Οι τόμοι είναι σκληρόδετοι και η ράχη τους σχηματίζει μια ενιαία εικόνα με χαρακτήρες της Marvel, ζωγραφισμένη από τον Gabriele Dell'Otto. Κυκλοφορεί ένας νέος τόμος κάθε 15πενθήμερο. Κάθε τόμος κοστίζει 9,99€.
Οι τόμοι αυτοί αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους της Marvel, καθώς η έκδοση κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η μετάφραση, η σελιδοποίηση και η επιμέλεια έκδοσης γίνονται από την Anubis, ενώ κάθε τόμος περιέχει επιπλέον υλικό (πληροφορίες, συνεντεύξεις, σχέδια κτλ).

Πρωτότυπος τίτλος σειράς: The Official Marvel Graphic Novel Collection
Πρωτότυπος τίτλος βιβλίου: The Invincible Iron Man: The Tragedy and the Triumph
Ημερομηνία έκδοσης: 26/08/2022
Περιοδικότητα: Δεκαπενθήμερο
Μέγεθος: 17,6 x 26,5
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Εκδότης: Hachette Fascicoli srl
Αρχική τιμή: 9,99€




Επιμέλεια παρουσίασης: Παναγιώτης Πλαφουτζής


💬4300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...