Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Νέες εκδόσεις 988: Η Επίσημη Συλλογή Graphic Novels της Marvel #71


Doctor Strange
Ο Όρκος

Ο Δρ. Στίβεν Στρέιντζ πρέπει να αναλάβει την πιο σημαντική μεταφυσική έρευνα της ζωής του για να εξιχνιάσει μια απόπειρα δολοφονίας -της δικής του! Με τον πιο πιστό σύντροφό του, τον Γουόνγκ, να παλεύει για τη ζωή του, ο Δρ. Στρέιντζ θα αναγκαστεί να ταξιδέψει στα πέρατα του Σύμπαντος της Marvel για να λύσει το μυστήριο και θα διασχίσει ανεξερεύνητες χώρες από τον σκοτεινό υπόκοσμο της Νέας Υόρκης μέχρι τις πιο επικίνδυνες διαστάσεις της μη πραγματικότητας σε ένα μοναδικό, απίστευτο ταξίδι!...




Η επική σειρά, συνεχίζεται. Πρόκειται για την "The Official Marvel Graphic Novel Collection", που αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να κυκλοφορήσουν 60 τόμοι στη χώρα μας, η εκδοτική ανακοίνωσε την συνέχιση της έκδοσης για ακόμη 60 τόμους!
Οι τόμοι είναι σκληρόδετοι και η ράχη τους σχηματίζει μια ενιαία εικόνα με χαρακτήρες της Marvel, ζωγραφισμένη από τον Gabriele Dell'Otto. Κυκλοφορεί ένας νέος τόμος κάθε 15πενθήμερο. Κάθε τόμος κοστίζει 9,99€.
Οι τόμοι αυτοί αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους της Marvel, καθώς η έκδοση κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η μετάφραση, η σελιδοποίηση και η επιμέλεια έκδοσης γίνονται από την Anubis, ενώ κάθε τόμος περιέχει επιπλέον υλικό (πληροφορίες, συνεντεύξεις, σχέδια κτλ).


Πρωτότυπος τίτλος σειράς: The Official Marvel Graphic Novel Collection
Πρωτότυπος τίτλος βιβλίου: Doctor Strange: The Oath
Πρωτότυπα τεύχη: Doctor Strange: The Oath #1-5
Ημερομηνία κυκλοφορίας πρωτότυπων τευχών: Οκτώβριος 2006 - Φεβρουάριος 2007
Σενάριο: Brian K. Vaughan
Εικονογράφηση: Marcos Martín
Ημερομηνία έκδοσης: 20/05/2022
Περιοδικότητα: Δεκαπενθήμερο
Μέγεθος: 17,6 x 26,5
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Εκδότης: Hachette Fascicoli srl
Αρχική τιμή: 9,99€



ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ
Thunderbolts
Έμπιστα Τέρατα


Επιμέλεια παρουσίασης: Παναγιώτης Πλαφουτζής


💬4235


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...