Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Crime Fiction Greece: Ένα blog για τους λάτρεις της Αστυνομικής Λογοτεχνίας


Ανήκετε στους φαν της Αστυνομικής Λογοτεχνίας; Αναζητάτε συνεχώς τα καλύτερα αστυνομικά μυθιστορήματα; Σας ενδιαφέρει να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις γύρω από την συγκεκριμένη κατηγορία βιβλίων; Τώρα έχετε έναν καινούριο φίλο και συνοδοιπόρο στις αναζητήσεις σας: το "Crime Fiction Greece" δημιουργήθηκε για όλους εσάς που σας αρέσει η διαλεύκανση εγκλημάτων και η εξιχνίαση μυστηρίων, μέσω της ανάγνωσης.
Μέσα από αναλύσεις, άρθρα και παρουσιάσεις, το blog έχει σκοπό να σας κρατάει πάντα ενήμερους και να σας βοηθάει στην επιλογή των βιβλίων σας. Τι περιλαμβάνει η ηλεκτρονική αυτή σελίδα; Άρθρα για την Αστυνομική Λογοτεχνία και τα συγγενικά της είδη, παρουσιάσεις παλαιών και νέων εκδόσεων, βιβλιοκριτικές, βιογραφίες συγγραφέων, διαγωνισμούς και πολλά άλλα.
Φυσικά, το blog σας προσκαλεί να συμμετέχετε κι εσείς σε αυτή την προσπάθεια. Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας για έλεγχο και δημοσίευση, να γράφετε τις απόψεις ή τις κριτικές σας για βιβλία που διαβάσατε, να πληροφορείτε τους άλλους επισκέπτες για νέες εκδόσεις ή για εκδηλώσεις κλπ.
Σας καλούμε να μας συντροφεύσετε σε αυτό το ταξίδι για να ανακαλύψουμε μαζί νέα, μυστηριώδη και επικίνδυνα μονοπάτια και να εξερευνήσουμε τις σκοτεινές διαδρομές της σκέψης στα μυαλά των πιο διάσημων εγκληματιών στην ιστορία της Αστυνομικής Λογοτεχνίας!...

Επισκεφθείτε το blog, πατώντας εδώ:
https://crimefictiongreece.blogspot.com/
Επισκεφθείτε την σελίδα του Crime Fiction Greece στο Facebook,
πατώντας εδώ:
https://www.facebook.com/Crime-Fiction-Greece-111233531564835



📚4230

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...