Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Νέες εκδόσεις 946: Στρατιώτες Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου #1

Η μεγαλύτερη συλλογή
με τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου πολέμου!

60 υπέροχες μινιατούρες
εκπληκτικής πιστότητας!


YΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΤΩΝ ΕΣ-ΕΣ

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι το βασικό γεγονός που διαμόρφωσε τον σύγχρονο κόσμο.
Οι περισσότερες παγκόσμιες και εθνικές δομές που υπάρχουν σήμερα οργανώθηκαν μετά από αυτή την εμπειρία.


Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια παγκόσμια πολεμική σύγκρουση που εξελίχθηκε σε διάφορα μέτωπα μεταξύ 1939 και 1945. Οι εμπλεκόμενες χώρες συγκροτούσαν δύο στρατόπεδα: τις δυνάμεις του Άξονα –Γερμανία, Ιταλία και Ιαπωνία και, σε μικρότερο βαθμό, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία κ.ά.– και τις δυνάμεις των Συμμάχων – Γαλλία, Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες και Σοβιετική Ένωση και, σε μικρότερο βαθμό, Κίνα, Πολωνία, Ελλάδα κ.ά.

Η συλλογή-φαινόμενο που έγινε παγκόσμιο μπεστ-σέλερ χάρη στην ασύγκριτη ποιότητα και την απίστευτη τιμή της!

Όλες οι μινιατούρες είναι χυτοπρεσσαριστές, με βάση καλούπια που έχουν κατασκευαστεί με όλες τις λεπτομέρειες, μετά από επίπονη έρευνα όλων των διαθέσιμων ιστορικών και τεχνικών στοιχείων από διεθνές επιτελείο ειδικών, σε συνεργασία με στρατιωτικά μουσεία και συλλογές στολών σε όλο τον κόσμο. Τα πρωτότυπα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί σε προγράμματα 3D τελευταίας τεχνολογίας, από τα οποία δημιουργούνται τα καλούπια της βιομηχανικής παραγωγής.
Το υλικό κατασκευής είναι ένας υπερ-σύγχρονος συνδυασμός ειδικών πλαστικών τελευταίας τεχνολογίας και μεταλλικών κραμάτων. Τα πλαστικά μέρη είναι από το περίφημο ABS (Ακρυλονιτρίλιο βουταδιένιο στυρένιο - Acrylonitrile butadiene styrene). Η τελική μορφή δίνεται από σύγχρονα βιομηχανικά ρομπότ βαφής υπερ-υψηλής ανάλυσης, που έχουν την ικανότητα να εκτυπώσουν με σαφήνεια ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και οι σύγχρονες μινιατούρες δείχνουν σημαντικά πιο ρεαλιστικές από αυτές του παρελθόντος.
Το ύψος του κάθε μοντέλου είναι περίπου 7cm.
Προκειμένου να φτάσουν τα μοντέλα στα χέρια των συλλεκτών σε τέλεια κατάσταση, για καθένα απ’ αυτά σχεδιάζεται ένα ειδικό μπλίστερ που προσφέρει την μέγιστη αντοχή σε μεταφορά και διανομή στα περίπτερα.
Χώρα κατασκευής των μοντέλων είναι η Κίνα, με προδιαγραφές ΕU που εξασφαλίζουν την μέγιστη καταλληλότητα χημικών υλικών για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.
Με κάθε στρατιώτη ένα μοναδικό τεύχος γεμάτο πληροφορίες και λεπτομέρειες για τους ανθρώπους τα όπλα, τις στολές, τα σκάφη, αλλά και τις μεγάλες αποστολές τους.

Με τη συλλογή Στρατιώτες του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου μπορούμε να γνωρίσουμε τους πρωταγωνιστές αυτής της κοσμοϊστορικής σύρραξης, μαζί με τις εκπληκτικές ιστορίες, από τα μικρά και καθημερινά μέχρι τις στρατηγικές και τις ιδέες.
Στα ιδιαίτερα επιμελημένα τεύχη της συλλογής θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες των στρατιωτών, των στολών, των όπλων και του ευρύτερου εξοπλισμού τους. Ακόμη, βιογραφίες ονομαστών στρατιωτικών και πολιτικών ηγετών όπως και τα σημαντικά ορόσημα και σημεία καμπής του πολέμου, μαζί με εντυπωσιακές αρχειακές φωτογραφίες και πρωτότυπες εικονογραφήσεις.

Στο τεύχος #1
ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΤΩΝ SS
Γερμανία Γ΄Ράιχ
Το 1934 τα SS, υπό την ηγεσία του Χάινριχ Χίμλερ, καθιερώθηκαν ως το ένοπλο τμήμα του ναζιστικού κόμματος, ενώ αργότερα εξελίχθηκαν σε ελίτ μονάδες της Βέρμαχτ αλλά και στον βασικό μηχανισμό του εκτοπισμού και της εξόντωσης των Εβραίων και άλλων μειονοτήτων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

ΣΟΥΠΕΡ-ΔΩΡΟ

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΒAΣΗ-ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ 20 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ 6ο ΤΌΜΟ…
…Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ 20 ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Διανέμεται μία θήκη για κάθε 20 τόμους

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ο ΤΟΜΟΣ 1 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
Τιμή γνωριμίας: 4,95€
Κανονική τιμή: 9,95€
Οι πρώτοι 4 τόμοι κυκλοφορούν κάθε 15 ημέρες. Οι υπόλοιποι τόμοι κυκλοφορούν εβδομαδιαία.

🔎4143

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...