Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Νέες εκδόσεις 746: DC Comics - Secret Hero Society #3


Τιμωρία στην τάξη

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και η Γουόντερ Γούμαν ήταν φίλοι από το σχολείο!

Μπρους Γουέιν εδώ. Όταν ήρθε η πρόσκληση για τη βράβευση στο σχολείο, ενθουσιάστηκα που θα έβλεπα ξανά τους φίλους µου Κλαρκ και Νταϊάνα. Περάσαμε στ’ αλήθεια τέλεια και όλοι κερδίσαμε βραβεία. Αλλά τότε, εντελώς ξαφνικά, το βραβείο του Κλαρκ άνοιξε µια πύλη σε έναν άλλο κόσμο και τον ρούφηξε µέσα. Δεν κάνω πλάκα. Η Νταϊάνα, ο Μπάρι, ο Όλι κι εγώ αποφασίσαμε πως έπρεπε να ακολουθήσουµε τον Κλαρκ αν θέλαμε να τον σώσουµε απ’ αυτό το µέρος. Ο Λεξ Λούθορ µας είπε πως λεγόταν «Ζώνη Απομόνωσης Φάντασμα». (Σημείωση: Μην ξεχάσω να διερευνήσω τον Λεξ.) Τώρα είμαστε εδώ και είναι πολύ περίεργα –θέλω να πω, έχω ξαναπεράσει ώρες στην απομόνωση, αλλά ποτέ έτσι… Πρέπει να βρούμε τον Κλαρκ και να τον βγάλουμε αποδώ. Αλλά όταν είσαι τιµωρία σε µια παράλληλη διάσταση, µάλλον χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα απλό σημείωµα του Άλφρεντ για να γυρίσω σπίτι νωρίς.

Σε σενάριο του Derek Fridolfs και σχέδιο του Dustin Nguyen (και οι δύο προτεινόμενοι για βραβείο Eisner για τη δουλειά τους στο Lil’ Gotham), η σειρά DC SECRET HERO SOCIETY χρησιμοποιεί κλασσικό σχέδιο κόμικ, αλλά και ημερολογιακές εισαγωγές, doodles και πολλά άλλα ευρήματα για να επαναπροσδιορίσει τους κλασσικούς ήρωες για ένα νεότερο κοινό.
Τα DC SECRET HERO SOCIETY είναι το ιδανικό εφαλτήριο για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα παιδιά τον κόσμο των κόμικς και να μάθουν πως είναι να μπορείς να έχεις τη δύναμη να πετάς ή να λύνεις το οποιοδήποτε μυστήριο αλλά να παραμένεις παιδί.

Κείμενα: Fridolfs Derek
Εικονογράφηση: Dustin Nguyen
Μετάφραση: Σάββας Αργυρού
ISBN: 9789604365401
Αριθμός σελίδων: 176
Εξώφυλλο: Μαλακό
Διαστάσεις: 21x14
Γλώσσα γραφής: Ελληνικά
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ημερομηνία έκδοσης: 11/2018
Εκδότης: Οξύ
Αρχική τιμή: 10,00€

🔎3291

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...