Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Λογοτεχνικές Προτάσεις 537: Επτά μείον ένα (Αστυνομικό μυθιστόρημα)


ΕΝΑ ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ
ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΠΛΟΚΗΣ
Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ARNE DAHL

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕI...
Σε κάθε εγκαταλελειμμένη σκηνή εγκλήματος υπάρχει ένα κρυμμένο στοιχείο: ένας µικρός οδοντωτός τροχός που σχεδόν δεν διακρίνεται µε γυμνό µάτι. Κάποιος στέλνει στον επιθεωρητή Σαμ Μπέργερ ένα µήνυµα, κάποιος που ξέρει ότι µόνο αυτός θα καταλάβει το κρυπτογραφημένο χνάρι.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ...
Όταν άλλη µια έφηβη εξαφανίζεται, ο Σαµ πρέπει να πείσει τους ανωτέρους του ότι έχουν να κάνουν µε έναν σίριαλ κίλερ. Καθώς η αστυνομία συνεχίζει το κυνήγι για να εντοπίσει το τελευταίο θύμα, ο Σαμ είναι αναγκασμένος να φέρει στο φως βαθιά θαµµένους προσωπικούς δαίμονες. Δεν έχει άλλη επιλογή αν θέλει να καταλάβει το ζοφερό προσωπικό µήνυµα του δολοφόνου πριν εκπνεύσει ο χρόνος.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ...

Το νέο βιβλίο του μοναδικού Arne Dahl θέτει τα θεμέλια μιας αστυνομικής σειράς με ήρωες που δρουν εκτός των παραδοσιακών περιορισμών της αστυνομικής δουλειάς, και πιο κοντά από ποτέ στα θύματα –και τους δολοφόνους.

Ο Arne Dahl (Άρνε Νταλ) είναι στην πραγματικότητα ο Σουηδός κριτικός λογοτεχνίας Γιαν Άρναλντ. Με το ψευδώνυμο αυτό έγινε γνωστός διεθνώς υπογράφοντας την επιτυχημένη σειρά αστυνομικών µυθιστορηµάτων µε πρωταγωνιστές τα µέλη της Οµάδας Άλφα. Η σειρά αποτελείται σήμερα από δέκα τίτλους και έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 2.500.000 αντίτυπα, χαρίζοντας στον δηµιουργό της πολλές διακρίσεις. Η επόμενη τετραλογία αστυνομικών µυθιστορηµάτων εγκαινιάστηκε µε τον τίτλο Κινέζικοι ψίθυροι (Μεταίχμιο, 2013), ο οποίος κέρδισε το Βραβείο της Σουηδικής Ακαδημίας Αστυνομικής Λογοτεχνίας και έχει γίνει µπεστ σέλερ σε πάρα πολλές χώρες.
Για να διαβάσετε περισσότερα:
www.arnedahl.net

Συγγραφέας: Arne Dahl
Μεταφραστής: Γρηγόρης Κονδύλης
ISBN: 978-618-03-1581-3
Σελίδες: 480
Εξώφυλλο: Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης: 04/10/2018
Εκδότης: Μεταίχμιο
Αρχική τιμή: 18,80€

🔎3235

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...