Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Μικρές Αγγελίες (Ν163)


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Πωλείται:
Βιβλίο "Η δύναμη των πραγμάτων"
Τιμή: 3,00€

Σχόλια: Τίτλος πρωτοτύπου: "La force de choses". Συγγραφέας: Σιμόν Ντε Μπωβουάρ. Μετάφραση: Λέανδρος Πολενάκης. Εκδόσεις: Γλάρος, 1982. Σελίδες: 640. Αρχική τιμή: €22,50. Σε καλή κατάσταση, μόνο με μικρές φθορές στο χρώμα του εξωφύλλου.
«Η δύναμη των πραγμάτων» ο τρίτος κατά σειρά τόμος της αυτοβιογραφίας της Μπωβουάρ, είναι η ειλικρινής εξιστόρηση της ζωής της με τον Ζαν Πωλ Σαρτρ από το 1945 και μετά, τα χρόνια με τα μεγαλύτερα φιλολογικά επιτεύγματα. Ο Ζενέ, ο Λεντίσα, ο Μοράβια, ο Τζιακομέτι, ο Καίσλερ, ο Αρόν και άλλες κορυφαίες προσωπικότητες και οι ιδέες τους παρουσιάζονται από τις σελίδες του τρίτου αυτού τόμου των ημερολογίων της Σιμόν ντε Μπωβουάρ. Η μεγάλη συγγραφέας και φεμινίστρια θα τολμήσει να αποκαλύψει τις αιτίες και την έκταση της περίφημης διαμάχης του Σαρτρ με τον Καμύ. Θα μιλήσει ανοιχτά για τον ψυχρό πόλεμο, για το Βιετνάμ, για την κρίση στο Σουέζ, για την Κούβα, για τον αγώνα των Αλγερινών και τόσα άλλα γεγονότα που σφράγισαν την εποχή μας, όλα θα τα δει και θα τα κρίνει η Μπωβουάρ με πνεύμα βαθύ και ανεξάρτητο. Δε θα κρύψει τη σχέση της με τον Νέλσον Αλγκρέν, την αντισυμβατική σχέση της με τον Σαρτρ («η μόνη αναμφίβολη επιτυχία στη ζωή μου») και θα εκμυστηρευτεί στον αναγνώστη της τα πιο ενδόμυχα προβλήματά της σαν γυναίκα, άνθρωπος και διανοήτρια.
Πωλείται μόνο σε συνδυασμό με άλλη αγγελία (η παραγγελία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 ευρώ). Συνάντηση σε σταθμό μετρό. Για αποστολές στην επαρχία, τα έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση λίγων ημερών, έπειτα από συνεννόηση.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
➤ΚΑΛΗ
ΜΕΤΡΙΑ
ΚΑΚΗ
ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν e-mail στο
selidesnostalgias@gmail.com
με τίτλο "Για την αγγελία Ν163"

🔎3028

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...